• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dalej nie wierze ale narazie z takimi nie bede wychodziła przed szereg - napewno pokaze jak ciut sciemnieja :)
oby @ już nie przyszła - bo miała byc juz wczoraj, trzymajcie po cichutku kciuki :)

Tabasia fajnie, że już Ci kartę ciąży założyła :tak:

jołasia ale w końcu wiesz na czym stoisz... teraz już z górki będzie :tak:

julia za kolejny cykl wielkie kciuki trzymam :tak:

Archea aby bladzioch ciemniał. trzymam && :tak:

a u mnie 27 tydzień :-D i znowu obudziłam się ze strasznym bólem nóg :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hello za oknem piekne sloneczko uu mnie tez :-)

Archea
A widzisz :-) &&&& mocno trzymam zeby bladzioch ciemnial :-)

Julia
Ciesze sie ze juz wszystko wyjasnione :-) tak myslalam po tescie wczorajszym ze dzis @ bo zazwyczaj jak emocje opadaja to jest. No i &&& za cykl z clo. Moj tez teraz jest z clo choc gin nie kazal ale uznalam ze na samoistna owu to nie mam szans wiec po jednej tabsie juz koncze brac :-) &&&&&& za ten wakacyjny cykl!:-)

Ostatnia edycja:
Witam się z rana. U nas pogoda troszkę lepsza, niż przez ostatnie dni, zimno, ale widać troszkę słoneczka, a to duży plus. Ale jak wyszłam rano z domu, to poczułam już taką jesień. Ja zdecydowanie wolę wiosnę i lato. A wiosną przyszłego roku, to dopiero będzie się u mnie działo :)

Malena trzymam mocno kciuki.

Archea po cichutku gratuluję i trzymam kciuki, żeby bladzioch ciemniał.

jołasia witaj ponownie i powodzenia.

julia przykro mi, trzymam kciuki za następny cykl. Ja następną wizytę mam 3 września i już się boję.

Tabasia jakoś nie mogę się na tamtym wątku odnaleźć. A jak się czujesz?

Ja dzisiaj robiłam badania, morfologię, mocz, itp. I nie rozumiem jednego, jak niektóre pielęgniarki mogą się od razu wkłuć do moich biednych żył, a niektóre mnie tak męczą.
Ja dzisiaj tylko do 15 w pracy, potem fryzjer i do domku :)
Miłego dnia życzę.

Archea dawaj foto;-) super! Pieknie bardzo sie ciesze;-) ktory cykl? Trzymam kciuki by wszystko szlo idealnie;-)

Tinus czekamy na relacje twojego testu;-)

Dziewczyny wybaczcie ze po lebkach ale niedam rady bo peaca goni;-)

reklama
Julia dziękuje bardzo ale jeszcze cierpliwosci i wstawie napewno jesli tylko przyciemnieja na 2-gim tesciorze :))
Kochana to mój pierwszy cykl ale w sumie ostatnia ciąża równiez była w pierwszym cyklu i się udalo wiec licze ze teraz znów tak będzie,
jak to mowimy - Oby to było to :)

Za wszystkie po kolei trzymamy wszystkie kciuki &&&& kochane !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry