• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kurcze to faktycznie sie zalatwiliscie :-/

No powiem ci ze juz od jakiegos czasu czuje tam wzmozony ruch ;-) jeszcze nie jakos wyraznie i nie czuc przez skore, ale ja wiem kiedy nie spi moj miś :-D

Kasik szybkiego powrotu do zdrówka dla Ciebie i całej rodzinki :)

Asia to najpiekniejszy czas kiedy sie zaczyna czuc ruchy dzidziusia, napewno jestes przeszczesliwa :)) bardzo za tym tęsknie :)

Asiaszw
A ty jak sie czujesz? :-) dawno Cie tu nie bylo :-)

Kasik
Ciebie tez dawno nie bylo. Kuruj sie kuruj bo koniec lata i trzeba jeszcze pokorzystac :-)

Ahh zazdroszcze wam tego stanu .... :-)

Jolasia a powiedz mi co oznacza twoja choroba w praktyce? Kochana zycze zeby to niekolidowalo z zajsciem w ciaze;-)

Kasik zdrowka trzymam kciuki za genetyczne&&&&

Asia fajnie ze juz ruchy czujesz;-)

Archea dobra poczekamy;-)

Shawty19 co tam u Ciebie?;-)

Julia, dzięki że pytasz ;) Ale u mnie nic nowego się nie dzieje :)
Niby mam płodne, chociaż jakoś specjalnie ich nie odczuwam, no i z TŻ widziałam się wczoraj, bo tak to biedak nocuje w domu rodziców bo z tamtąd ma bliżej teraz do pracy. Także teraz dopiero w sobote będzie <3, także na II kreski nie ma co liczyć..

reklama
No prosze. Zaglafam na forum a tu takie cudowne newsy :)
Archea trzymam mocnoooo zeby ciemnialy :) ale sie ciesze!!!!

Julia to jest jakas zlosliwosc losu - robisz test a na drugi dzien @ przylazi. Ale przynajmniej wiesz na czym stoisz i kolejny cykl Twoj :)

Majdaczku jak widac mi tez na Staraczkach lepiej :)) a czuje sie w miare,gardlo juz prawie nie boli ale zaczal sie kaszel :/ m zaprawiony na maksa :(
Jak Twoj synus? Noga sie goi?

Tinus hop hop...

Shawty moze jednak sie uda :) plemniki do 5-ciu dni moga sie utrzymac takie z mich twardziele :D

Asia ale leci!!

Kasikz zdrowka zycze i mega wspolczuje bo teraz dopiero powoli dochodze do siebie. Cala nasza trzyosobowa rodzine rozlozylo :/

Dobra ide mlodego do przedszkola zaprowadzic bo obiecalam ze popracuje trovhe z domu ;)

Milego dzionka!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry