• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asienko dziekuje ze pytasz :*

ja tymczasem znow w szpitalu bo Kuba juz koniecznie chce poznac swoja i mame i swojego tate :) ogolnie to mam twarnienie i bole brzucha, zagrozenie porodem przedwczesnym.dostajemy sterydy. Maly wazy juz 1200g .

tez jestem na biezaco ale jak widze ze dziewczyny zazdroszcza to wole sie nie odzywac bo w sumie to im nic nie da ze ja podpowiem bo i tak bedzie zlosc..

tak jak ty wole sie nie wtracac.

KasikP,Ewelinka, Anula1988 co tam u was??

Asiu kochana a ty ogolnie jak sie czujesz?? Pracujesz?

Motylku ja chce zebys mi podpowiadala :P
Ale o jaka zlosc i radosc cjodzi bo ja chyba nie w temacie <zawstydzony>

Motylku trzymam kciuki za Ciebie i Kube zeby przynajmniej do 2.5kg zostal w brzuszku :) bo inaczej Kubusiu ta twoja mama z Toba osiwieje do porodu hihih :) motylku musi byc dobrze i juz :) swoja droga podziwiam Ciebie za ten spokoj .. ciaza Cie nie rozpieszcza. a mimo to nie slyszalam od Ciebie ani jednogo pesymistycznego slowa. Jestes wielka !!

Aska bebzon rosnie??? Kiedy nadtepne usg?? Bo chcemy potwierdzic czy to Ignas mamie daje szturchance w brzuszku :)

Pozwolę sobie w imieniu swoim i koleżanek coś napisać: Dziewczyny, które już mają swoje II kreseczki, to nie tak, ze my Wam zazdrościmy, źle życzymy czy nie daj Boże jeszcze coś gorszego. Cieszymy się razem z Wami tym, że doczekałyście się swojego upragnionego szczęścia. Nam po prostu czasem jest przykro, że mimo starań nic z tego nie wychodzi i tak jak sama pisałam, czasem mamy poczucie, że wszystkie w koło będziecie miały Maleeństwa, tylko my nie...:(
Gratulujemy Wam ciąży i cieszymy się ze wszystkiego razem z Wami, tak samo jak i martwimy się, gdy coś złego się dzieje..:)

jazza mój humorek dziś z rana też nie był najlepszy ;-) oczywiście wyżyłam się na moim K, on był "pod ręką" :-p później po przeczytaniu szczęśliwych postów poryczałam się bo stwierdziłam, że tylko ja mam takiego pecha i zostanę tu na wieki wieków...

Archea i mississ może się skuszę na tego testa, ale to tylko dlatego, żeby samej sobie po raz kolejny udowodnić że lipa :sorry: i zaprzestać już z nadzieją na ten cykl...

tak jak shawty napisała to ja podpisuję się pod tym :tak::tak:

Malena,Schwaty eee pociesze was ... to ja tu sama zostane hehe ... no to co ... plan jest taki ze musimy czym prędzej na "hura" zakropkowac sie ;-) ...
Archea Gratuluję ;-) ...
Super wiesci ....

Dziewczynki ja tu z Wami jestem bo Wam mocno kibicuje i lubie z Wami rozmawiac. O mojej ciazy staram sie pisac jak najmniej bo wiem jakie to musi byc przykre... tyle z Was tak bardzo chce miec upragniona fasolke i sie nie udaje. Czasami mysle ze zycie jest bardzo niesprawiedliwe. Te ktore chca nie moga a te ktore nie chca moga,rodza zdrowe maluchy i niejednokrotnie wyrzucaja na smietnik!!!
Ale w tym musi byc jakis drugi,ukryty sens. Moze dlatego Was to doswiadcza bo jestescie mega silnymi kobietami i tylko Wy sobie z tym poradzicie!!! Ja wierze ze w koncu sie uda i kazda z Was wczesniej lub pozniej doczeka sie dwoch kreseczek a pozniej dzidziolka. Tego Wam z calego serca zycze! :)

A z postami... no coz tez czasem mam/mialam wrazenie ze nikt mi nie odpisuje... to po prostu jest forum i czasem ciezko wszystko ogarnac ;)

Moc pozytywnej energii Wam sle i mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&

reklama
Motylku kochany to ci sie Kubus trafil. Ciekawski!!! Czuje sie dobrze, pracuje i powoli zaczynam wiecej rozmyslac o przemeblowaniu pokoju, o wyprawce i calej reszcie :-)

Shawty to zrozumiale, ale my zwyczajnie nie chcemy wam przykrosci sprawiac. Ja jeszcze pamietam jak po waszej stronie bylam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry