reklama

Staraczki 2014 :)

Hej

Watpliwosci to super ze zaczynasz nowa prace trzymam kciuki&&&&&

Aschlee o cholercia:/ no mam nadzieje ze szybko do niej sie dostaniesz....

A ja juz ladnie opalona;-)
No jutro ostatni dzien opalania i objadania sie heh;-)

reklama
Aschlee - ale supcio!!! &&&&&& kciuki za szczęśliwe zakończenie. Emek wie?
Nie zapomnij pochwalić się starym kumpelkom :)

Wątpliwości - praca w Niemczech czy w Polsce? Mam nadzieje że się spodoba i będziesz miała stały dopływ kasiuty.

Motylku - trzymaj się! Ja już zakupy szpitalne mam porobione ;) czuję się spokojniejsza.

Buziaki :-*

Dziewczyny stosujace inofolik pytanko mam ... jak jest ze sluzem pod koniec cyklu u was ? Ja dzis 26dc ... przy 30 ...szyjka twarda na maxa,zamknieta,brzucho co jakis czas cmi jak na @, ale np ok godziny a potem 2-3 cisza ... a sluz mleczny ala kremowej konsystencji z ala plodnym,ciagnacym mlecznym .... nic juz nie kumam ....

Asiu jak bylo u ciebie z inofolikiem ? Pamietam ze do testowania mialas chyba jak plodny ....

Anula w temacie staranek niewiele, nie biorę żadnych wspomagaczy, nie mierze temp, wiem kiedy jest owu bo czuje, ale i tak nie trafione, spasowalam trochę. Zajelam sie praca, po ndz lecę na tydz do Włoch. Daje nam jeszcze miesiąc-dwa a pozniej przerwa do slubu. Kupiłam sukienkę moich marzeń i nie wcisnę sie w nią z brzuchem, a slubu wolałabym nie odkładać, z reszta chyba nie chciałabym brać slubu w ciazy. I to tyle ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry