Dzień dobry Dziewczynki!
Piękny, pozytywny nastrój panuje na staraczkach. Bardzo mnie to cieszy, miło się nadrabia posty. Dziewczynki uda się szybciej niż myślicie!
Motylek- życzę Ci, aby te niecałe 70 dni do spotkania z synkiem zleciało pędzikiem. Cała wyprawka już gotowa? Założyli Ci pessar na szyjkę? A brzusio pięknie wygląda! Leż dużo Kochana, skoro ginek tak zaleca, nie ma się co przemęczać. Ja też sobie odpuściłam i dobrze mi z tym, hihi.
Tabasia, Babydust- Dziewczyny, jak pięknie rośniecie! I już skończyłyście 10 tydzień, ja piernicze, ale czas pędzi!
Asiu- :***
Mychunia- jak się czujecie? Dajesz radę bez słodyczy?
Wątpliwości- ojej, biedna faktycznie masz ogrom pracy na tej hali produkcyjnej. Oby spóźniająca się @ była zwiastunem pięknej ciąży Kochana. Mocno tego życzę!
Martaha- serdecznie gratuluję serduszka, to cudowne uczucie, zwłaszcza, gdy się bardzo czeka na tą chwilę.
Miss- jeeeej, strasznie mocno ściskam piąstki, oby ten cykl pozytywnie się skończył, a właściwie rozpoczął okres ciąży.
Anula- czekam na zdjęcie dwóch kreseczek! Inaczej być nie może!
Aschlee- jak się czuje świeżo zafasolkowana Mamusia? Kiedy pierwsze podglądanie na USG? Bierzesz już wszystkie leki? Jak się po nich czujesz?
Didi- gratuluję serdecznie, piękne wiadomości! Kiedy wizyta u gina?
Gabis, Gochson, Iwo, Gośka- co tam u Was ciężarówki Kochane? Proszę złożyć meldunek.

Bo u
Ewelinki to wiem na bieżąco co się dzieje, bo razem ogarniamy grudniowe forum, hihi. ;-)