reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ale tu cciiiisszzzaaaaa strach sie bac ;-)

Sie napracowalam i brzucho mnie boli. Ale kurka wodna to nie mozliwe zeby sie udalo o_O normalnie jesli to prawda to chyba nie uwierze :-P

U was tez tak pada all day? :-\ masakra jakas mokro jak nie wiem i musze sie pochwalic ze wczoraj pol fajki spalilam i juz mialam dosc i dzisiaj odpalilam i pomlaskalam ustami i tez mi nie smakowal wiec zgasilam :-) a tymbardziej na taka pogode nawet mi sie przed domem na schody nie chce wychodzic. Racuszki dzisiaj usmazylam i mam z glowy. Jutro sobie labe zrobie i bedzie bezobiadowo ;-) moze jeszcze skocze meble do strzelina zobaczyc moze cos fajnego znajde bo na bielany do wro nie chce mi sie jechac.

Babydust kochana trzymamy mocno kciuki i czekamy na informacje:tak: a uzywasz dupka albo luteine?

Missiiss ja chyba tez przegielam z porzadkami i brzuch zaczal bolec teraz leze i odpoczywam

Ostatnia edycja:
Dzięki julka. Może i żeczewiście kolczyki.

Tak w ogóle cześć wam dziewczęta.
Czasami tu zaglądam i podczytam. Nie pisze za bardzo, bo wiem, że przy hiperprolaktemi cięzko zajść w ciążę a leki dostane dopiero jak wszystkie wyniki bedą. Więc czekam na lekarza a teraz nie licze na nic co nie mozliwe, dlatego, nie siedze, nie udzielam sie, nie pisze. Zyje z dnia na dzien do polowy pazdziernika. Pozniej wszystko sie zacznie, badania sprawdzanie, testy. Teraz mam wakacje od staranek. Ogolnie sie kochamy ale nie z myslą o dziecku. Teraz okres dostalam w 28 dc ale odbil sobie opoznienie zwyklego krotkiego cyklu na rozmiarze krwawienia. Zdychalam dwa dni teraz to odczowa.
Pozdrawiam

reklama
Anula88 to oznacza ze maz niezdarzy jak jest plodny sluz? dlugo sie jest plodnym? jest nadzieja ze jutro zjedzie do domku:):)

Babydust kochana mam nadzieje ze wszytsko bedzie w porzadku, napisz pozniej po wizycie! trzymam &&&&&&&&

Aschlee spokojnie ze sprzataniem:) odpocznij sobie niema co latac..

Wlasnie odkurzylam sobie Ovufirend i niby na dzis zaznaczylo mi dni plodne, ale to takie orientacyjne hehe.

No super corka 2 dzien w przedzkolu i katar!!!!!!!!!!!!!!!wrrrrr;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry