reklama

Staraczki 2014 :)

jestem juz po dzieki za kciuki paniki nasialam nerwow najadlam ale wyglada na too ze nic zlego sie nie dzieje
lekara nie wie skad plamienie ale juz ustalo :) a dzidzia ma 4,5cm i przepieknie fikala koziolki
ginka tak na szybko sprawdzila ze kosc nosowa jest i NT = 0,7 tak ze wyglada na to ze wszystko ok ale za 2 tyg zrobi pelne badanie genetyczne :) ale chyba PAPPA sobie darujemy przy tych wynikach :)
ale krzyz dalej mnie strasznie napierdziela i mimo nospy forte takie napiecie w podbrzuszu czuje takze nie jestem bardzo bardzo uspokojona
dostalam tez recepte na lek na nadcisnienie bo juz wysokie choc jeszcze na granicy

reklama
Watpliwosci
&&& trzymam. Gdybym mogla to bym ci dala test teraz no ale niestety... bedzie dobrze :-)

Babydust
Dobrze ze wszystko dobrze. Odpoczywaj teraz :-)

A mnie strasznie pachwiny bola tak ze zaraz oszaleje :-( do poludnia byli ok pozniej jak sie poruszalam to mnie napierdziela . Cholercia jak to ciaza nie bedzie to ja nie wiem skad to mnie tak boli :-\ czy np jak pecherz jest przrciebiony tez pachwiny bola i boki? Bo brzuch mnie nie boli tylko po bokach i okropnie pavhwiny. No i czesto siku chodze. Bbrrr nie wiem czy juttro zrobie testa moze poczekam jednak do soboty...

Cześć dziewczyny! jestem tu nowa.
To pierwszy cykl, kiedy podjęliśmy z mężem starania. Mam do was pytanie z racji na większe doświadczenie tutejszych staraczek.
Otóż mój cykl ma 28 dni, owulacja 15.09.
od środy jestem przeziębiona, sądzę że do soboty powinno mi przejść. Czy lepiej odpuścić sobie starania w tym miesiącu czy działać zakładając, że wyzdrowieje do czasu owulacji?

Misiss, wątpliwości
.. to co jutro rano testujemy czy do soboty czekamy ?

Ja tez "watpie" w to ze sie udalo ... to byłoby dla mnie jak 6 w totka ... a wynik będzie pewnie taki jak co miesiąc ....

No to co robimy ?

watpliwosci no przykro mi ze tak ci miesiac dal w kosc :(

Esha jak tylko bedziesz miala ochote na przytulanie to dzialaj mimo przeziebienia :) no chyba ze jakies mocne leki bierzesz
ja taka ledwo wyzdrowiala zaszlam w ciaze z synem :)

reklama
Babydust a moze tak odczuwasz powiększająca sie macice ... odpoczywaj kochana ...

Ide młodego zagonic do łóżka ... na jutro przygotować wszystko ... i byleby jutro do 15 ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry