reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
babydust - super wiesci!! Fasolinka 4,5 cm i juz fika koziolki, to po prostu cud natury :-):-D ja tak bardzo czekam na swoja...

Aschlee
- mialam chyba kumulacje, ale mysle ze ciagle w podswiadomosci mi siedzi to pragnienie dziecka i ta wieczna frustracja mnie wykancza. Do tego jeszcze stres w pracy i ta cholerna pogoda. Pisalas, ze kilku wykrakalas ciaze, moze bys wykrakala i mnie??

watpliwosci - mocno tulam. Dasz rade. Z serca Ci zycze, zeby nagroda za ten skopany miesiac byla Fasolka :*

Julia - dzieki za kciuki, bardzo sie przydadza, ale ja juz czuje ze nici z tego cyklu znowu. Normalnie tez mam ochote usiasc i ryczec, ostatnio podejrzanie czesto :( Daj Kochana jutro znac koniecznie!

Buziaki dla wszystkich!

Watpliwosci kup test innej firmy i czekamy na wyniki!!!

Babydust dobre wiesci;-) wypoczywaj;-)

Esha witamy;-) kurde niewiem co ci doradzic...chyba gorzej by bylo jakbys rozlozona byla,a to przeziebienie...ja bym sie starala ale ty musisz zdecydowac..

Miss kochana testuj jutro i pojutrze! Moze sie czegos nadzwigalas? Ze tak boli?

Anula88 testuj;-)

Babydust ciesze sie ze widok dzidziola cie uspokoil. Postaraj sie lezec wiecej, a jak robisz cos to staraj sie powoli i spokojnie bez gwaltownych ruchow. Mnie tez strasznie krzyz bolal przy plamieniu, ale lezalam plackiem nie robilam absolutnie nic. Nospe jadlam 4 razy na dobe a czasem i wiecej. Bedzie dobrze!!!!

Watpliwosci czemu nie poczekalas do rana. Co to za zwyczaje robic testy wieczorem :-/

Anula nie zawiedz mnie jutro. Testuj!

Ja dzis oddalam krew do badan. Ciekawe co tam slychac. No a jutro o 9.30 bede podgladac mojego misia. Ciekawe czy Ignas zostanie Ignasiem czy przypadkiem Hania sie nie okaze ;-) mam stresa nie powiem. Pewnie zle bede spala w nocy. Grrrr jak ja tego nie lubie!!!!

Milego wieczoru.

Babydust ciesze sie ze widok dzidziola cie uspokoil. Postaraj sie lezec wiecej, a jak robisz cos to staraj sie powoli i spokojnie bez gwaltownych ruchow. Mnie tez strasznie krzyz bolal przy plamieniu, ale lezalam plackiem nie robilam absolutnie nic. Nospe jadlam 4 razy na dobe a czasem i wiecej. Bedzie dobrze!!!!
.
dzieki :) staram sie lezec ile sie da od 6 tyg jestem na zwolnieniu w domu robie tylko sobie jedzenie i robie ok 30 min powolny spacerek zeby syna ze szkoly odebrac i nic wiecej :( chucham i dmucham na siebie od poczatku a tu taka niespodzianka :(

watpliwosci wlasnie testy powinnas z ranca robic

Babydust myslalam ze do rana poczekasz .... kup jedzcze jutro jeden ....

Misisiss rano testowanko. ...

Asiu zrobie wszystko co w mpjej mocy ! Widze ze twój 11 cykl byl trafiony ...ja tez na tym etapie i tez chce ;-) a na pocieszenie w razie czego Misia twego bede ogladala ;-)

Dziewczyny ja mam juz 39dc ... gdyby cos bylo to bylby chociaz cien .. tymbardziej ze zrobilam test ze sklepu ...

Po prostu los wybral tak ze w tym miesiacu mnie pokopie po tylku kolejny raz :)
Jutro robie sobie dzien w pizamie i nigdzie sie nie ruszam ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry