reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu
Bedzie dobrze nie denerwuj sie kochana. &&&&& za wizyte :-)

Shawty
Kochana nie zapominaj o nas. Zagladaj czesciej no ;-)

Anula
Pamietam....

Wczoraj ubralam sweter na lewa str a moja mama do mnie. Popraw sie i oj bedzie jakas nowina :-) ona o niczym nie wie ale oby tym razem przesad sie sprawdzil. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Miss testowalas?
Powiedz niby temp dzis 36,5 a wczoraj 36,7 co to oznacza?

Shawty19 a ty kiedy termin masz @? U mnie na liscie masz dawno po terminie i chyba mi sie wyjade zle cie wpisalam:/ Bys napisala co tam u Ciebie;-)

Anula88 jak tam tescik?

Watpliwosci faktycznie juz test powinien wyjsc no chyba ze owulka sie przesunela...

Julia przd owu zawsze tempka spada w dol :-) jak masz jak kup se testy owu. Albo w sumie i tak idziesz na monitoring to ci gin potwierdzi :-) &&&&& :-D wykorzystaj malza doszczetnie ;-) wysoka masz tempke w pierwszej fazie. Moja zazwyczaj ciagle jest ponizej 36 ;-) ale kazdy ma indywidualnie :-) zrob sobie wykres albo na ovufriendzie pisz sobie to zobaczysz jaki fajny wykresik wychodzi :-)

Shawty
Ale ze nie testujesz bo wiesze ze jestes w ciazy czy jednak na dobre odpuscilas?;-)

reklama
Shawty trzyma nas w napieciu hihi;-) ja jednak licze ze to ...&&&&&&&&

Miss aha no widzisz mam konto tam wczoraj sobie odswiezylam;-) no mierzenie temp w srodku cyklu tez nam nieda takiego obrazu jak od poczatku;-)
Do pracy mam powrot 2 pazdziernika wiec sie dowiem do tego czasu czy sie udalo hehe.

Na 14 jade do lekarza bo mam wejsc miedzy pacjentkami;-)

Miss testujesz dzis?????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry