reklama

Staraczki 2014 :)

Kazikz
No niestety zdaje sobie sprawe. Dlatego wyzej napisalam ze im nie ufam. Z reszta kiedys i bobotest mi zrobil dosc mocnego bladziocha i dopiero beta mnie oswiecila przy pierwszym dziecku. Trzeba poczekac jeszcze z 4 dni i mysle ze powinno juz byc wyrazniejsze

reklama
na innym forum mi nie odpisuja wiec moze tu sie zapytam- co sadzicie:
nie wiem co sie stalo - po kazdym jedzieniu mialam mdlosci i dzis rano tez ale jak zjadlam bulke z twarozkiem to zaraz potem druga i nie mdli mnie... pije od rana herbatke z cytrynka i teraz miete - myslicie ze to przez nie? :) mam lekkie obawy czy wszystko ok - podbrzusze juz tak nie pobolewa i jak rano byly mdlosci to teraz prawie ich nie ma a wczoraj caly dzien byly... zobaczymy co bedzie jutro:) narzeka sie na nie ale jednak wole je miec:)
a slyszalam ze jesli mdlosci szybko ustapia to zly znak ....

Miss a powiedz mi dzis mnie krzyz boli, stalam z kumpela i poczulam mokro pierwsza mysl @!!! Potem mysle ze przeciez polowa, w domu szybko sprawdzilam ze mleczy sluz mam co oznacza? Zdarzy maz dojechac? Bo w sobote dopiero bedzie raczej wieczorem . Troszke podbrzusze mnie boli

Tinus ja jestem z okolic poznania:-) a maz wlasnie tez tam na rozladunku jest hehe
Pewnie korzystaj jak mozesz;-)

AnnaMaria wiesz co ja niewierze jak mdlosci ustapis to ze jest cos zlego uwazam ze to przypadek;/
Sadze ze dzis daly ci odpoczac a jutro moga wrocic, mieta moze tez dobrze dzialac;-) spokojnie;-) jest dobrze!!!

W ogole pewnie nie bedziecie widziec no ale wklejam. Jest blada ale gruba jak kontrolna.

Julcia
Oby sie zamienil za dzien dwa na plodny :-) bedzie dobrze zobaczysz! A jutro idziesz na monitoring?

Załączniki

• 1410429173695.jpg
    1410429173695.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 66
Trzymam kciuki za was:)

Mississ - nie widze tez ale ja jak mi ciemnial nawet i bylo golym okiem widac to na fotce wcale wiec nawet zdjecia nie wrzucalam wam... wazne ze jest:) i tez te paskowe robilam:) dopiero tydzien po terminie @ byly krechy takie same:)

sprobuj inny jeszcze plytkowy tes:) jak robilam paskowy to kreska byla a po wyschnieciu pojasniala ze jej wcale juz nie bylo widac a jak zrobilam plytkowy odwrtonie - ale juz zrob go rano jutro bo popoludniu moze byc jasniejszy niz rano:)

Ostatnia edycja:
No dlatego sie nie przejmuje. Jak ma byc to bedzie jak nie to nie i juz. Bede musiala sie wstrzymac z ciaza to konca umowy. Plus jest taki ze remont dokonczymy a minus ze nie chce rodzic latem czy jesienia czy zima. Bedzie dobrze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry