reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzieki dzieki :-) musialam miec dopiero w 10-11 dc implantacje dlatego dzien po byla taka niska. Rozmawialam wczoraj o 20 tej z gine. Ale mowilam w sumie. I analizowalismy moja bete z wykresem temperatury. Teraz jestem ciut spokojniejsza. Ciekawe jak bede sie czula w pn to zdecyduje czy isc na l4 czy juz do pracy.

Przepraszam was ze ja tylko tak o sobie :zawstydzony:

Gratuluje, nie mogło być inaczej:-)
miss gratulacje :*

Dziewczyny, ja sie chyba tez jednak pozegnam. Troche mi szczeka opadla dzisiaj, bo inaczej sobie troche wyobrazalam moj pobyt tutaj na forum. Zycze Wam wszystkiego najlepszego i trzymam ogromne kciuki zarowno za zafasolkowane, jak i za Staraczki :)
Pozdrawiam :)
a Ty gdzie sie wybierasz:angry:
przy takiej ilości różnych kobiet dziwne by bylo jakby nie zgrzytało... bez sensu jak po każdej ostrzejszej wymianie zdań ktoś "ucieknie" z wątku bo pewnie jeszcze nie raz taka będzie miala miejsce:baffled:

Watpliwosci no to mam nadzieje ze cos sie ruszy w twojej sprawie, no i termin nie tak odlegly;-)

Lili kochana serio? Ok kochana wykresle cie z listy. Trzymaj sie i mam nadzieje ze szybko Wam sie uda;-)

reklama
Wapliwosci wiadomo ze chcialoby sie szybciej...ale tydzien i tak tragedni niema i moze owulka bedzie to podejrzycie ja.
U nas to tylko w ten sam dzien to mozesz dostac sie do rodzinnego hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry