reklama

Staraczki 2014 :)

Witam;-)

Kolejny raz pierwsza;-)

Fiona witamy;-)

Mnie dzis czeka maraton zakupowy;-) wiec trzeba wstac z tego lozka:-)

Anula88 hop hop??!! Juz jakis czas milczysz...

Miss kochana kurde mierze sobie temp i przespalam o godzine stala pore do mierzenia i mam juz wyzsza temp. Zaburzona jest dobrze rozumiem bo niebylo stalej godziny?

reklama
Julia
Co pol godziny pol stopnia. Jak pozniej zrobilas to odejmij. Ale ona i tak jedt zaburzona wiec zaznacz sobie ja. :-)

Witam sie z ranca na naszym watku ktory sobie jest mega uprzejmu do przesady i kazdy sobie w doooope wlazi :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-) no to dzisiaj rano mialam lekture z ciekawosci i chyba jednak tez ktos tam panikuje ale ostro sie zapiera i podkresla ze nie panikuje haha. Dobra ok wystarczy tego :-)

Juz bede grzeczna :-D

Ja dzis sie czuje jak narazie ok przynajmniej na te 3 h kiedy nie smie. Plamienia ustaly jak narazie. Hurra :-) ale do wizyty bede miala jeszcze stracha. Narazie postaram sie cieszyc tym stanem :-)

A no to rzeczywiscie sorry :-)
Zaznacz kochana w ovuf. Ze zaburzona i wystarczy bo z tego co pamietam jest tam taka mozliwosc a jak elektryk mi juz odda prad bo tablice w mieszkaniu robi to zerkne na wykresik:-) a i udanego szalenstwa zakupowego :-)

Milej soboty dziewczynki.:-) ja dzisiaj mam pare spraw do zalatwienia na miescie :-)

Ostatnia edycja:
Julia
Co pol godziny pol stopnia. Jak pozniej zrobilas to odejmij. Ale ona i tak jedt zaburzona wiec zaznacz sobie ja. :-)

Witam sie z ranca na naszym watku ktory sobie jest mega uprzejmu do przesady i kazdy sobie w doooope wlazi :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-) no to dzisiaj rano mialam lekture z ciekawosci i chyba jednak tez ktos tam panikuje ale ostro sie zapiera i podkresla ze nie panikuje haha. Dobra ok wystarczy tego :-)

Juz bede grzeczna :-D

Ja dzis sie czuje jak narazie ok przynajmniej na te 3 h kiedy nie smie. Plamienia ustaly jak narazie. Hurra :-) ale do wizyty bede miala jeszcze stracha. Narazie postaram sie cieszyc tym stanem :-)
No witaj gwiazdo:-D
Cześć kobiety

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry