Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Julia, dziś dopiero 3 dzień @, wg kalendarzyka mam jeszcze jakieś 7 dni
Tato zmarł w zeszłym roku w sierpniu.
Zachorował w styczniu i przez te 8 miesięcy walczyłam by go uratować - niestety, nie udało się
Strasznie mi go brakuje, zawsze byłam jego córeczką, a ten ostatni czas spędzałam czas w sumie tylko z nim
Ah ..
Zouza
(*)(*)(*)(*) dla Twojego Taty. Ja osobiscie chyba bym tego nie przezyla znajac moja wrazliwosc.... przykro mi bardzo ze musialas sie rok temu pozegnac z najblizsza osoba twojego serca.
Dziewcxynki dopiero prad odzyskalam. Jutro was nadrobie bo jak wczoraj plamien w ogole nie mialam tak dzisiaj znow sie zaczelo po jezdzeniu autem zalateianiu spraw z remontem i ganianiu za 4 latkoem wszedzie... pradu nie bylo wiec bajki mmnie nie ratowaly. Malo odpocxywalam... ciagle zastanawiam sie czy isc do gina starego po l4 jak juz wrocil z urlopu.
Julia
Piekne foteliki :-) i widzisz to znak jakis z ta ciaza i fotelikiem ;-) szykuje miejscoweczke na czerwcowkach ;-) i mam nadzieje ze jak ty tam wkroczysz to jednoczesnie po tych plamieniach ja nie odpadne... :-)