AnnaMaria trzymam kciuki za jutro :-)
Missiiss kochana moja mordeczko piekna beta ja caly czas to wiedzialam ze tak bedzie :-)i trzymam kciuki aby plamienia ustalu kochana
LilliMarlene nie odchodz no.... smutek..
Watpliwosci termin wizyty bliziutko bede trzymac kciuki
Blair
Fiona3006 witaj :-)
Julia gratuluje wygranej no i moze to wrozba :-)
Zouza
[*] dla taty i przytulam
Hanasmietana [7] i dla Twojego taty
Kornelia kciuki za ten cykl
Achlee juz teraz zaciskam kciuki za wizyte :-)
Kochane nie mialam kiedy wejsc na forum wybaczcie. Julia i missiiss dziekuje za pamiec :*
U mnie tez sobota to z awsze dzien sprzatania i porzadkow, a ze moj M pracuje wtedy to przynajmniej mam zajecie, bo zawsze za nim tesknie jak go nie ma. A niedziela to dzien gotowania i innych rzeczy plus domowe spa haha i upiekszanie sie hahaha. Poza tym upieklam dzis szarlotke. Pycha.
No i ostatnio jakos tak wszystko jest nie tak jakbym chciala... czuje, ze ten cykl stracony.. doluje mnie to, ale co moge zorbic? W zeszlym weekend obudzilam sie przeziebiona.. przez tydzien wyleczylam, a wczoraj znowu obudzilam sie z przeziebieniem

.. masakra... wiec kuruje sie znowu..Nie wiem co ze mna jest ciagle lapie przeizebienia, co dla mnie jest dziwne, bo ja rzadko choruje i jestem wiecznie zmeczona.. zasypiam gdzie popadnie i w kazdej pozycji, dlatego dopiero dzis Wam opisuje poki jeszcze nie spie haha
Milej koncowki niedzili kochane :-)