Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tez sie martwię o Aschlee, bo ostatnio takie Jej zniknięcie skończyło sie bardzo źle mam nadzieje ze teraz jest wszystko dobrze...
A ja tak sie zastanawiam po co tu jestem, po grzyba mierze temp, biorę wspomagacze.... Z tym wykształceniem powinnam wiedziec ze przez podział sie nie rozmnoże... Ale cóż uniosłam sie honorem, nie to nie! Ile mozna zabiegać...
Ale jestem zla! Szyjka wysoko, otwarta i zaczął sie sluz rozciągliwy... Wrr
Blair jestesmy po ty sie wspierac;-) z nikim tak niepisze o staraniach, niektorzy niechca wiedziec lub tylko w skrocie ze sie staramy to tu mozna swoje zale wylac;-)
Ja lubie z Wami pisac nawet gdy sie nie staralam bylam tu:-)
Ten sluz oznacza ze po owulacji jest?
cześc Dziewczyny.
staramy się z męzem o drugiego maluszka. z pierwszym łatwo poszło, bo ciąża była z zaskoczenia
bardzo się nastawiłam, że drugie dziecko łatwo będzie "zrobić". i co? i piąty cykl przelatuje:/
córa ma 19 miesięcy i jeszcze karmię ją piersią. zastanawiam się czy to może być przyczyna.
Hej
Zastanawiam sie czy isc do pracy :-( wstalam rano i dosc sporo ze mnie wylecialo :-( brazowego ... :'( jeszcze pogorsze sprawe jak pojde dzis do pracy :-(
Asiu
Dzieki za wsparcie wlasnie zaleglam na lozku i ide dzis zobaczyc czy jest jakis gin u nas jak nie pojade na ip do zabkowic. Mam nadzieje ze jest wszystko ok i dadza mi l4 do piatku .choc nie wiem czy na ip daja... mam nadzieje ze mnie nie zostawia.
Aschlee??
Ma kktos kontakt do aschlee? Kurcze... dlugo sie nie odzywa...