reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Babydust wspaniałe wieści ;)

Tez sie martwię o Aschlee, bo ostatnio takie Jej zniknięcie skończyło sie bardzo źle :( mam nadzieje ze teraz jest wszystko dobrze...

A ja tak sie zastanawiam po co tu jestem, po grzyba mierze temp, biorę wspomagacze.... Z tym wykształceniem powinnam wiedziec ze przez podział sie nie rozmnoże... Ale cóż uniosłam sie honorem, nie to nie! Ile mozna zabiegać...
Ale jestem zla! Szyjka wysoko, otwarta i zaczął sie sluz rozciągliwy... Wrr

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair jestesmy po ty sie wspierac;-) z nikim tak niepisze o staraniach, niektorzy niechca wiedziec lub tylko w skrocie ze sie staramy to tu mozna swoje zale wylac;-)
Ja lubie z Wami pisac nawet gdy sie nie staralam bylam tu:-)
Ten sluz oznacza ze po owulacji jest?

cześc Dziewczyny.
staramy się z męzem o drugiego maluszka. z pierwszym łatwo poszło, bo ciąża była z zaskoczenia ;)
bardzo się nastawiłam, że drugie dziecko łatwo będzie "zrobić". i co? i piąty cykl przelatuje:/
córa ma 19 miesięcy i jeszcze karmię ją piersią. zastanawiam się czy to może być przyczyna.

Lilikasia witaj :) rozgosc sie u nas :)) ja niestety nie pomoge z tym karmieniem bo staram sie o pierwsze malenstwo 16cykl :)

Blair niech G nie moze dzisiaj usnac z wyrzutow sumienia hihi a w razie czego jak teraz nie trafiliscie to przyszly cykl musi byc wasz :))

Aschlee kochana jesli nie chcesz na forum to napisz PW ktores z nas :* kochana kciuki !!!!:*

Hej
Zastanawiam sie czy isc do pracy :-( wstalam rano i dosc sporo ze mnie wylecialo :-( brazowego ... :'( jeszcze pogorsze sprawe jak pojde dzis do pracy :-(

Ja tez se martwie o aschlee :-(i

Asiu
Dzieki za wsparcie wlasnie zaleglam na lozku i ide dzis zobaczyc czy jest jakis gin u nas jak nie pojade na ip do zabkowic. Mam nadzieje ze jest wszystko ok i dadza mi l4 do piatku .choc nie wiem czy na ip daja... mam nadzieje ze mnie nie zostawia.

Aschlee??
Ma kktos kontakt do aschlee? Kurcze... dlugo sie nie odzywa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry