Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam się u mnie biały mróz na trawie
Melka szkoda, ale &&&& za następny cykl.
Julia to współczuję późnego powrotu...
Zouza &&&&&&&&&&&& )
A ja od wczoraj krwiawię i wygląda mi to na ubogi @ ale nigdy nie miałam 17dniowego cyklu a miałam różniaste cykle w karierze - 28 dniowe i 34 i 40 i raz nawet 60
Julia tzn dziś mam 19dc ale wczoraj to się zaczęło, więc jeśli to @ to tak jakby tamten cykl miał tylko 17dni, muszę iść do gina ale on aż we wtorek przyjmuje prywatnie...
Witajcie, kobietki proszę doradźcie mi czy to już początek owulacji? Troszkę mnie to dziwi, bo to 27 dzień cyklu. Kiedy ona powinna nastąpić? I kiedy wtedy najlepiej serduszkować ?
Kreska testowa jest słabsza od kontrolnej, powinna być taka sama albo mocniejsza i wtedy w ciągu 24-36h ovu, ale temp spada a już jakaś krecha jest więc ja bym serduszkowała codziennie przez kilka najbliższych dni żeby nie przegapić.