reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Bezdzietna i jak kotek?

Anula chętnie dołączę do Was na fb :) grupa zamknięta?

Cyntia dzięki wielkie za radę! nie zdawałam sobie z tego sprawy! koniec z żelami!
czasem jak przeglądałam fora to dziewczyny w ciąży które miały torbiel dodatkowo, pisały że mają plamienia ale w dużej większości przypadków była to właśnie ta torbiel

Mychunia czas, czas i jeszcze raz czas, ściskam

Asiu czekam na relację z zastosowania żelu :-p

Olka ja bym na Twoim miejscu poszła na betę, wtedy miałabyś pewność czy ciąża czy nie

Gochson a może idź do innego lekarza na inny sprzęt?
trochę dziwne zlecają zabieg, a beta pięknie przyrasta

Anna witaj :)

I Kochane tak jak pisałam z naszych planów marcowego starania jako startu nic nie wyszło :) bo wczoraj jak dorwałam G to nie puściłam, ale nie miał nic przeciwko ;p no i było serduszkowanie pierwsze starankowe, niezłe wyczucie bo zwykle miewam owulację ok 18dc, a wczoraj właśnie był 18dc :) chociaż piersi mam nabrzmiałe już od jakiś 2-3 dni więc owu mogła być, z resztą nie spodziewam się że zaskoczymy od razu za pierwszym cyklem... ale fajnie by było jakby fasolka nam zrobiła prezent na walentynki w postaci II kreseczek :D

A u mnie te plamienie bylo i nic więcej poki co. Myslalam ze będzie sie rozkrecac okres a tu cisza przed... moze to faktycznie plamienie implantacyjne... wypadaloby gdyby mial byc rowny cukl to w 28 dniu... jak @ sie nie pojawi przrz tydzien to bede testowac chyba

Witam, dawno mnie tu nie było :(
Znów jestem bezrobotna, trafiłam do takiej firmy gdzie po mcu zwalniają ludzi i zatrudniają nowych, ale czy im się to opłaca to nie wiem. Myślałam, że Panie przede mną dłużej pracowały, a tu się okazuje że mi podziękowano przy podpisywaniu umowy i w tym samym dniu na podpisanie umowy przyszła inna pani na moje miejsce...to samo jest na innych stanowiskach...
Postaram się nadrobić zaległości, a teraz lecę bawić się z synkiem ;)
Staranka znowu odkładają się w czasie...
Dziś zdałam egzamin na prawko, za pierwszym razem ;)
Miłego dnia.

Dominika gratuluję prawka :) Za pierwszym razem to naprawdę super :tak: a co do pracy to też niekiedy nie mogę pojąć polityki firm, które w ten sposób postępują z pracownikami, ale oby udało Ci się szybko znaleźć jeszcze lepszą pracę w normalnej firmie ;)

Nie wkleiło mi wiadomości, grrrr :wściekła/y:

Właśnie obsikałam test owulacyjny:D Wysyłam Wam jego zdjęcie, i proszę o analizę. Czy mogę uznać wynik za pozytywny?

Link do zdjecia:
http://www.fotoszok.pl/show.php/1878231_20140130-161555.jpg.html

Nie wiem dlaczego wyskoczyla mi tam taka plamka, ale nie powtarzalam testu bo jesy dosyc wyrazny. Po przechyleniu monitora do tylu, widac dokladnie takie kolory jak w rzeczywistosci:)

Anna z tego co widze jest to test Lh. Sprawdz czy dobry test zrobilas. Mysle ze powinnas powtorzyc bo ta plamka moze byc wada testu. Jak dla mnie to pozytyw

Ostatnia edycja:
Dominika - witaj w klubie - mam to samo nie mogę znaleźć stałej pracy a jak coś znajdę to też potrzymają miesiąc góra 3 na umowę zlecenie a później wypad. Jak już człowiek wpadnie w rytm się wdroży i przyzwyczai to oni biorą innych - co za głupia polityka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A później się dziwią że ludzie doświadczenia nie mają.

Co do tabletek anty to już w życiu ich nie wezmę nawet jakbym miała 7 urodzić - prze to świństwo teraz mam problemy z zajściem w ciąże moje jajniki się rozleniwiły i teraz nie chcą podjąć normalnej pracy. PCOS pełno niedojrzałych pęcherzyków i żaden nie zdolny do zapłodnienia.:no::no::no:

reklama
Asia, fakt, nie pomyslalam o tym. W takim razie, wieczorem powtorze test:) Juz sie martwilam, ze w ogole mi nie wykryje owulacji.
Gdzies wyczytalam, ze wynik trzeba odczytac po 10-15 min, nie pozniej? To prawda? Bo ja zdjecie zrobilam w tym czasie, a teraz widze jak ta kreseczka z kolejnymi minutami blednie :O
Pierwszy raz stosuje te testy, wiec przepraszam jesli moje pytania sa glupie;P

Do góry