reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No jak tam Dziewczynki?

U mnie tak zimnooo w domku. Mieszkam praktycznie na odludziu i wiatr mi wywiewa całe ciepło z domku. Siedzę pod kocem w grubym swetrze, spodniach i skarpetach i chustce na szyi. Zrobilam sobie gorace picie i zastanawiam się czy rękawiczek nie ubrać :no:

Gochson- Dzidziolek walczy! To najważniejsze! NIe poddajemy się! :tak:

hej sloneczka ja na chwilke
wpisałam się z listy (Maluś ciebie tez proszę)
tylko patrzeć jak @ się rozkręci, nie wiem czemu wszystko jak w zegarku a ciąży brak
muszę zdusić w sobie to pragnienie i tyle

bede do Was zaglądać ale już nie tak często
BUZIAKI JESTEŚCIE SILNE I WSPANIAŁE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Anulka. Grzej sie grzej. W kominku napal ;-)
Iwo trzymaj sie. Mam nadzieje ze nie bedziesz nas zaniedbywac. No i zycze ci fasolki w pierwszym cyklu poza lista ;-) buziaki

Witam się szybciutko i pozdrawiam.
Pisze z pracy, mało czasu, zagonienie totalne, ale z racji uzależnienia od Was musiałam kuknąć:-)
Buziaczki.

Cześć dziewczynki :* Melduję się wieczorową porą :-) Witam nowe dziewczyny , nadrobić Was w czytaniu nie idzie :p produkcja pełną parą :p
Anusia ja podobnie jak Ty mam w domku zimica też mam na sobie sweter i koc ale dalej zimno chyba pójdę się wygrzać do gorącej wody..
Pozdrawiam Was moje kochane Maluś, motylkowaOna,Mligocka,Ivo,Olusia,Mychunia,Cyntia,Asieńka i cała reszta zajebistych babek trzymam za Was %%%%%%%%

Rany teraz czytam chyba styczeń będzie owocny bo tyle babeczek ma objawy i wogóle ciekawa jestem ile będzie zaciążonych ..

Ostatnia edycja:
Hej Karolka. Grzej dupcie grzej :) To samo Anula. Wy zmarzluchy. Cholera przecież ja nie lepsza, wełniane babcine skarpetki, golf etc i dalej włażę na parapet, pod którym jest grzejnik. To nie dawniejsze kobiety co ogrzały sześciu chłopów HA! :)))

reklama
Anula współczuje zimna...

iwo życzę szybkiego zafasolkowania. Wracaj do na szybko z dobrymi wiadomościami :-D

a co tu taka cisza?

a ja właśnie wcinam naleśniczki z serem :-D

wczoraj stwierdziłam, że pora się zabrać za siebie i trochę poćwiczyłam i mam zakwasy :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry