Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie tak zimnooo w domku. Mieszkam praktycznie na odludziu i wiatr mi wywiewa całe ciepło z domku. Siedzę pod kocem w grubym swetrze, spodniach i skarpetach i chustce na szyi. Zrobilam sobie gorace picie i zastanawiam się czy rękawiczek nie ubrać
Gochson- Dzidziolek walczy! To najważniejsze! NIe poddajemy się!
hej sloneczka ja na chwilke
wpisałam się z listy (Maluś ciebie tez proszę)
tylko patrzeć jak @ się rozkręci, nie wiem czemu wszystko jak w zegarku a ciąży brak
muszę zdusić w sobie to pragnienie i tyle
bede do Was zaglądać ale już nie tak często
BUZIAKI JESTEŚCIE SILNE I WSPANIAŁE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej Anulka. Grzej sie grzej. W kominku napal ;-)
Iwo trzymaj sie. Mam nadzieje ze nie bedziesz nas zaniedbywac. No i zycze ci fasolki w pierwszym cyklu poza lista ;-) buziaki
Cześć dziewczynki :* Melduję się wieczorową porą :-) Witam nowe dziewczyny , nadrobić Was w czytaniu nie idzie produkcja pełną parą
Anusia ja podobnie jak Ty mam w domku zimica też mam na sobie sweter i koc ale dalej zimno chyba pójdę się wygrzać do gorącej wody..
Pozdrawiam Was moje kochane Maluś, motylkowaOna,Mligocka,Ivo,Olusia,Mychunia,Cyntia,Asieńka i cała reszta zajebistych babek trzymam za Was %%%%%%%%
Rany teraz czytam chyba styczeń będzie owocny bo tyle babeczek ma objawy i wogóle ciekawa jestem ile będzie zaciążonych ..
Hej Karolka. Grzej dupcie grzej To samo Anula. Wy zmarzluchy. Cholera przecież ja nie lepsza, wełniane babcine skarpetki, golf etc i dalej włażę na parapet, pod którym jest grzejnik. To nie dawniejsze kobiety co ogrzały sześciu chłopów HA! ))