reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Brrr85, no u mnie chyba tez nic z tego, zaczęłam dzisiaj plamić, a wiec czekam aż cholerna @ sie rozkręci :(

cos mi dzisiaj strasznie wolno bb chodzi, strona mi si ładuje kilka minut

Ostatnia edycja:
iwo, agniecha tak mi przykro :(... oby kolejny cykl był wasz!
mychunia a co ćwiczyłaś? ja do niedawna ćwiczyłam z chodakowską skalpel i od czasu do czasu killer ale nie wiem czy jakby czasem udalo się zafasolkować to czy można nadal to ćwiczyć? jak sądzicie?

Starające się: 23
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>4

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:

Styczeń

agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,kalisia

Olka, zrób lepiej betę. Tak jak mychunia piszę mogłoby to być również jajeczko. Kiedyś czytałam o podobnej sytuacji i okazało się, że kobieta była w ciąży nie widziała i poroniła. &&&&&& aby było po Twojej myśli.

iwo, nie mogłabym Was od tak zostawić :* Kochana, przykro mi :(:* Mam nadzieje, że w końcu Wam się uda :*

Dziewczyny, wykończona jestem. Cały czas mieszkania szukamy i jakoś nic ciekawego teraz nie ma. Mam nadzieje, że szybko się uda nam coś znaleźć. Pieniążki już mamy :)

Dominika, gratuluję :* I przykro mi, że musiałaś stracić pracę. Ja idę na prawko na pewno w lutym, ale daty jeszcze nie ustaliłam. Fajnie masz, że za I razem zdałaś. Ja się boje ;/

Anulka, grzej się Kochana :* Ja dzisiaj byłam u mamy, to zmarzłam. Moja mama mieszka na stancji w pokoju (w domku mieszka 10 osób) i u niej w pokoju tylko 13 stopni było, a tak nie powinno być ;/ Cały czas z siostrami mówimy żeby zmieniła na inną stancję, a ona nie chce. Eh.. i weź bądź dobry.

agniecha, jak tam Mateuszek si czuje? &&&&&& aby @ się nie rozkręciła :*

Gochson, nie poddawaj się Kochana :* Musi być dobrze :*

brr wracaj do nas szybko ze szczęśliwą nowiną :tak:

Kraoilna nie mogę ćwiczyć z Chodakowską, bo tam jest za duże obciążenie na kolana, a ja jestem po rehabilitacji kolana. W sumie od kilku dni z powodu bólu znowu musiałam wrócić do ćwiczeń z rehabilitacji :-( oprócz tego brzuszki, kocie grzbiety rozciągania :tak:

Malusiolka super, że pieniążki już są. Oby teraz szybko udało się coś znaleźć :-D

a na uspokojenie i kłopoty ze snem kupiłam sobie meliskę i właśnie popijam....

Ostatnia edycja:
hej Zmarzluchy, też się grzeję herbatką bo zmarzłam jak próbowaliśmy odpalić moje autko

Maluś czasem warto poczekać chwilę dłużej, nie kupować na siłę, mam nadzieję że coś szybko znajdziecie ciekawego :) super że pieniążki już są

Kraolina myślę że te lżejsze programy, rozciągające można ćwiczyć, ale np killer bym nie zrobił jeśli byłabym w ciąży

kiedyś też ćwiczyłam chodakowską, ma na prawdę super programy treningowe, po 2 tyg killera było widać efekty. Teraz miałam znów zacząć ale jakoś nie mogę się zebrać

zaraz będę jadła pizze :tak: no taki mnie dziś smak naszedł na pizze z oliwkami że musiałam zrobić :P

reklama
Maluś, dziękuję, że pytasz :) Mati czuje się już lepiej, troche jeszcze ma katarku ale powoli zdrowieje. A co do @ to juz nadziei nie mam, nawet byłam dzisiaj w rossmanie i chcialam test kupić i jak stałam przy tej półce to stwierdziłam po co kasę marnować jak i tak wyjdzie jedna i odłożyłam na półkę..., buźka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry