• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Anuls88 kochana tez wlasnie mialam sie pytac co u Ciebie?
Kiedy masz termin @? Lub kiedy testujesz?;-)
Jak tam psinka?;-)

Miss kochana glupia ja zaczelam czytac w necie o braku owu i masakra sie przerazilam:/
Czy to ze kiedys Clo na mnie dzialalo to teraz po paru latach moze niedzialac?
Niestety 5 lat temu lekarz dal mi taka dawke ze mislam hipersymulacje zagrazajaca zyciu, niestety lekarz niewiedzial nawet skad to sie wzielo...dopiero ten lekarz mnie uswiadomil..i moze dlatego tak ostroznie z tym dawkowaniem....
Czy
Powiedz mi gdzie najlepiej zamowic? I ile to kosztuje?
I kiedy zaczyna sie go brac?
I jaka dawka?

A jesli zajde w listopadzie to bedzie sierpniowe;-)
Gabrys byl poczety w pazdz. I na lipiec mialam termin...
Powiedz mi czy moze mi grozic PCO?

Zouza liczy sie efekt;-) obiad jest;-)

Blair wiesz co wyspalam sie ale kurcze musse sie pogodzic z porazka w tym miesiacu...

Ostatnia edycja:
reklama
Jula ... kiedy @ to powiem Ci ze nie mam pojęcia .... dzis 31dc ... cyc juz od kilku dni odczuwalny i to tak dziwnie jakby po bokach ... no ale nie nakrecam się bo i tak pewnie nic z tego
.. testa dzisiaj zakupilam ale nie czuje potrzeby testowania ....
Psisko daje czadu ...funduje mi codziennie wiele sprzątania ale i radości ;-) zaczynam go wychowywac w pełni bo kiełki pokazuje ...

W pracy jako tako...ale juz jestem taka zmęczona ze szok ... dzis zaspalam ... po godzinie pracy i trajkotaniu ludzi byłam zmeczona jak po 12sto godzinnym maratonie .... ktos energię ze mnie wyssal ...
No ale juz w domciu,zakupy zrobione, chata ogarnieta a ja leżę .... cos sobie wymyslilam ze placuszki ziemniaczane zrobie z pieczarkami i papryka chociaz nigdy czegos takiego nie tworzylam ....

Jula a mnie to się wydaje ze ty juz po ovu poprostu .. a teraz z clo podrasujesz jajeczka to będzie jak ta lala ... ;-) zmęczenie w klimacie pracy masz ... odpoczynek i odwzorowanie wskazane ... bo jak już się człowiekowi ulewa to nie jest dobrze ....

Julcia
Pco to nie sądze. Bo to to sie chyba ma i juz... chodzi o to ze sciany jajnikow sa gtube i pecherzyki nie potrafia sie przedostac. I wtedy ma sie cykle takie jak ja czyli rozpietosc od 30-240 dni... jestem pieknym przykladem tego. Uwazam ze napewno tego nie masz z reszta gin na pierwszej wizycie by ci o tym powoedzial bo jajniki z pco sa specyficzne ;-) o to sie nie martw. Moze poprostu tak masz ze owulki z lewego sa mniej wartosciowe i dlatego tak sie dzieje. Moj lewy w ogole nie produkuje jajeczek. W ogole jest pusty nie ma na nim zadnych malych pecherzykow. Chyba dlatego sie lewe nazywaja bo lewe sa :-P haha. Ja wpisywal w google inofolik i mi wyskakiwalo ceneo i tam patrzylam na apteke z najnizszymi cenami:-) w necie kosztuje nieco ponad 30 zl a w aptece w miescie we wro 60 zl :O no przebitka jest dramatyczna. Ja wierze ze jak zrobisz sobie kuracje z inofolikiem i clo jak ja to sie uda :-) ja pewnie gdyby nie inofolic to by sie pewnie nie udalo :-)

Anulcia
No jestes :-) fajnie :-) juz tez niedlugo testujesz czy jak? :-) musze zabrac stad pare z was no ;-) choc ja to akurat czesciej tu zagladam niz na swoj miesiac bo bardziej z wami zzyta jestem :-) no ale dzisiaj za duzo pisalam o ciazy i za to przepraszam bo rzeczywiscie jak motylkowa pisala ja sie tez dziwnie czulam jak statalam sie i ciagle ciezarowki pisaly. Dlatego obiecuje poprawe .wiecej was wspierac i mniej gderac o ciazy.:-) pieska to masz boskiego zaraz moze fote swoim lobuzom zrobie to wam wkleje :-) a moj maly zazyczyl sobie papuge :-D

Tak mi szkoda aschlee. Bidulka tak walczyla o to dzieciatko :-( a wiecie czy ona badala przeciwciala przeciw kardiolipinie? Dzisiaj czytalam ulotke o nawykowych poronieniach i tam pisalo ze to jest najczestrza przyczyna. Mam nadzieje ze wroci niedlugo jeszcze bardziej silna!

Ostatnia edycja:
no to będzie testowanko, 10 testów kupiłam + 2 gratis :) 10 testów w cenie jednego w aptece :P

Miss poka fasolkę :D

Motylku przykro że odchodzisz :( ale rozumiem, wszystkiego dobrego i łatwego porodu :)

Anula88 jakie sama do siebie?! to do kogo ja nie raz pisałam? :-D

ale mnie jajniki bolą...

u mnie też dziś G organizuje kolację, idziemy do genialnej włoskiej knajpy, pojechał właśnie po Teściową bo była na seminarium jakimś i później idziemy n papu w trójkę :D

Miss no kupiłam dzis test .. ale chyba nie ma sensu ... watpie zeby cos wyszlo ... czekam poorostu na @ ... pewnie przyjdzie z taka moca ze az mi się flaki na drugą strone wykreca ....

A to moj Łobuz ;-)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1413562436042.jpg
    uploadfromtaptalk1413562436042.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Ej to wy testujcie dziewuchy razem no:-D to kiedy testowanko?:-D &&&&& ocne trzymam za was przeciez wiecie :-)

Blair
To fajny wieczorek chyba ze nie lubisz tesciowej ;-):-P a fasolke jak chcesz to pokaze zaraz strzele fotke. Jak oczywiscie innym nie bedIe to przeszkadzalo....:-I

Anula
A odnosnie psiaka :-) szczeniaki sa komiczne. Zjada ci juz kapcie albo poduszki?:-D laduje sie do lozka?:-) moje juz czuja jesien i o 4 w nocy chyc do lozka a ja na siku i wtedy koldre noga podnosze i je przeganiam :-P maja bude i lezanke wiec wypad z lozka ;-) choc kiedys spaly teraz mam hopla na punkcie zarazkow:-P moj maly chce papuzysko na urodziny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry