Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Miss jestem jestem czytam ale nice mam jeszcze now ego telefonu a ten Stary P mnie strasznie denerwuje .. agrr
Blair trzymam kciukasy &&&&&
Ja przeziebiona jestem i leze pod kocem . Maly wczoraj pokaszliwal i posmarkiwal i mbie dobilo
Fajny chlopczyk z niego i wczoraj przez przypadek udalo my side z 3 razy powiedziec Niania
Z G pokłóciłam tak ze zastanawiam sie nad sensem dalszego związku. Dowiedziałam sie ze jestem leniem ci nic nie robi u jestem chora psychicznie bo co miesiąc jestem w ciazy. U duzo innych rzeczy, wyszłam, wsiadłam w samochod pojeździć
Blairr
:-( ci faceci.... :-( oni tak tego nie przezywaja jak my kobiety... dla nich zawsze przyjdzie czasjak nie teraz to pozniej. Tulam cie mocno i uwazaj tam na siebie jak jezdzisz... :*
Blaair ciesze sie ze tragilas na te pania i trzymam kciukaski. Lutke bez apliaktora jak to moja dr stwierdzila aplikator dla pan ktore se nie wyobrazaja palecem
Mychunia dobrze ze was przewoza i jestes pod opieka. Trzymajcie sie dzielnie
Wróciłam do domu, Boże tak sie boje zeby nie zaszkodzic fasolkowi...
Nie odzywa sie do mnie, ale to dobrze, nie jest wart mnie i tego dziecka, musze sie poważnie zastanowić co dalej...
Staram sie byc jak najbardziej spokojna, wzięłam nospe i zaraz wezme jeszcze jedna luteine. Boje sie ze juz po moim marzeniu...
Blair ja pierdziele kochana, badz ostrozna i niedzialaj pochopnie pamietaj teraz masz burze hormonow...
Hmmm ci faceci, pewnie polowy rzeczy tak nie mysli a chlapie jezykiem....powiedzial ci pare przykrych slow tym bardziej dotyczacych ciazy...
To pewnie dlatego im facet mniej wie tyn lepiej, oni tego niezrozumieja:/
Mam nadzieje ze emocje opadna pogadacie sobie na spokojnie!