Witajcie kochane:-)
Jugoslawa o wlasnie w ciazy sobie odbijemy hahav:-)
Anula u mnie tez od niedzieli królują kopytka, narobiłam wiecej, aby mieć spokoj od gotowania, bardzo lubie pichcic, ale jak chora to nie mam werwy hehe, a do nich zrobiłam pulpety z ryzem i mieta w sosie cytrynowym z natka pietruszki heheh bardzo dobre i zdrowe.
Zaciskam kciuki u Ciebie za niepodzianke, kto wie kochana kto wie. A co do ilości przytulanek to roznie z tym, bo moja kolezanka miala tak, ze tylko raz w cyklu był seksie, jakos tak w polowie, bo klocili się z chlopem i z tego złotego strzalu dwie krechy, wiec nie wie niktv
Missiiss jak samopoczucie kochana ?
Julia milego układania rzeczy w pokoju corciv:-)
Jugoslawa u nas tez sloneczko, tylko jeszcze dzis zostaje w domu, aby jeszcze się wygrzac i podleczyc. A z seksowna bielizna to prawda, ze zawsze niezawodna, ja ostatnio kupiłam taki fajny zestawik, krociutka koronkowa koszulka bardzo sexy, miałam w ten weekend przetestowac, ale się rozłożyłam, ale co się odwlecze to nie uciecze hahaha, tlyko, żeby mój M zawalu nie dostal

A ja dzis lepiej sie czuje, tylko uszy jeszcze zapchane i czekam az w pelni sluch odzyskam, ale dzis we mnie znacnzie wiecej wigoru. No to wracamy powoli do zywych

i trzeba cos zmajstrowac, bo ja jak czegos nie zorbie szalonego to chora chodze