lux: ja też gotuję obiady. Ja ogólnie nie przepadam za jedzeniem na mieście, bo zwykle mi to jedzenie niezbyt smakuje. No chyba, że jakaś sprawdzona knajpa i wiadomo, że dobre i świeże jedzenie mają. Ano, jak człowiek ma dużo na głowie to ciężko wszystko na raz ogarnąć

Ale na szczęście my kobiety jesteśmy wielozadaniowe
julia: oooo będziecie pięknie ubrane z córcią

Normalnie rewelacja, że udało ci się wszystko prawie kupić. A co do prezentu dla chrześniaka męża to może coś w necie wyczytasz? Są czasem artykuły na różne tematy. Dzieci z autyzmem inaczej odczuwają świat i pewnie ciężko trafić. Może podpytaj rodziców. Czytałam gdzieś, że autystyczne dzieci lubią różne faktury i materiały, lubią odczuwać dotykiem i widzieć wyraźnie to co mają blisko. No jeszcze pytanie ile dzieciaczek ma, bo to też ma wpływ. Podejrzewam, że klasyka też będzie dobra. O której masz jutro wizytę? &&&&&
missiiss: smacznych frytek

Kuruj się jakoś kochana, bo normalnie szkoda, żebyś się męczyła
anula: a z jakiej okazji babeczki? Na andrzejki? Powodzenia z babeczkami i życzę chwili odpoczynku

Może uda ci się znaleźć chwilę na relaks.
Ja zjadłam na kolację konserwę rybną i mam po niej zgagę :/
Jadę zaraz na szybkie zakupy, bo się sporo rzeczy skończyło. W weekend unikam robienia spożywczych zakupów, bo zawsze kolejki są, a ja jestem za nerwowa, żeby w nich stać
Jutro rano mam dentystę. Kolejny etap kanałówki...boję się trochę mniej niż ostatnio, bo większość roboty jest już zrobiona. Trzeba tylko doczyścić kanały i poszerzyć, bo jakieś resztki nerwów zostały na samym dole. A że nie jestem w ciąży to będę mogła mieć normalne znieczulenie i strzelę sobie od razu fotkę wszystkich zębów, żeby wiedzieć co tam jeszcze jest do zrobienia w razie czego