anula: uwielbiam babeczki

I chyba bardziej niż piec lubię je dekorować

Musisz się zregenerować jakoś, bo długo nie pociągniesz na pełnych obrotach kochana. Co do staranek to u mnie zaczyna się 2 cykl z duphastonem. Idę w następnym tygodniu na podglądanie jajka...zobaczymy.
julia: zaczęłam ci pisać "dobrej nocki..." i wtedy coś mnie tknęło, że ty nockę masz dzisiaj. Potem czytam niżej i faktycznie dobrze pamiętałam. Trzymaj się tam, żeby ci noc szybko zleciała. I żeby tiger zadziałał
missiiss: e tam za duży brzusio

na pewno śliczny
lux: pewnie śpisz, albo czekasz na powrót mamy dzieci
aschlee: ja jak się stresuję to nie mogę spać, może i u ciebie przez stres taka bezsenność?
noelka: ja kiedyś kupiłam testy owu na allegro i powiem ci, że nigdy mi się nie zdarzyło, żeby dwie kreski były równie czerwone, równie wyraźne. Dawno to było co prawda, ale mam do tej pory obraz przed oczami wyklejanki, którą z nich robiłam. Każdy dzień sobie opisywałam

Ja zaczynałam testować w dzień przed połową cyklu. Myślę, że to nie ma większego znaczenia. Więcej testów się tylko zużywa. 21 dc to trochę późno na owu, no chyba, że masz strasznie długie cykle.
Jak to dobrze, że @ mi słabnie. No w końcu już 3 dzień się kończy. Ciekawa jestem czy lewy jajnik bujnie się do pracy i zobaczę piękne jajka na usg w następnym tygodniu. Ja nie wiem czemu te lewe są takie leniwe...
Dobrej nocy dziewczyny.