reklama

Staraczki 2014 :)

Julia super wieści, ale się cieszę! Byłam z ta małą Amelią u tesciowej, no i mała wdrapała mi się na kolana, rączki na szyję i ją lulałam i zasnela. A teściowa musiała to oczywiście złośliwie skomentować. Przecież 4-letnie dziecko potrzebuje takiej bliskości i czułości!

reklama
Julia - świetne wieści! &&&&& za wykorzystanie cyklu :-) oby się udało :-)

Luxuorius - nie zwracaj uwagi na głupie teksty, ty znasz lepiej te dzieciaki i wiesz co lubią i czego potrzebuja! :-) jestes superniania :-)

Mississ zdrowka!

Ja od kilku dni cierpię na bezsenność i czytam was po nocach :-P

Luxuoriuse, przepraszam, że się wtrącam, ale jezeli bierzesz sam kwas foliowy, to może to byc za mało. Połowa kobiet ma defekt enzymatyczny, przez co nie przyswaja kwasu foliowego. Tylko metafolina jest w pełni przyswajalna przez wszystkie kobiety.

Wrrr napisalam posta i nie wkleilo go...

Jestem mega padnieta, jakas porazka ta noc ...strasznie przemeczona jestem...corka tez nie spala cala noc tylko plakala..:-(

Kochane milego dnia ja ide spac...

Julia ale na szczescie to juz ostatnia nocka byla.Corcia tez sie za mamusia stesknila pewnie dlatego plakala.Super ze z wizyty pozytywne wiesci to teraz dzialac i czekac na efekty :tak:

Lux nie przejmuj sie zawsze znajda sie "madrzejsi" ze swoimi dobrymi radami.To ty przebywasz z dzieciakami i wiesz czego pozrzebuja a czego nie...zreszta skoro dziecko potrzebuje przytulania to jaka role odgrywa tu wiek to co...jak dziecko ma 6 lat to juz wogole mam go nie przytulac?Glupie gadanie.

Hell
Biore sie za nadrabianie przy inhalacji
:-)

Dziewcxyny pochwalcie sie kartkami swiatecznymi:-) jak ja kocham handmade :-D moglabym pracowac rekami. Uwielbiam to :-)

Lux
I jak zadzwonil chlop do ciebie wspr tej podwyzki? A co do dziewczynki to sie nie martw tak jak dziewczyny pisza zawsze znajda sie jacys wujek i ciocia dobra rada...

Anulcia
Ja jak mysle o szpitalu to tez jakos zanika u mnie czucie ze swieta tuz tuz... i chyba ta wyplata tez mnie rozstroila z tym :-\
Ty starania odpusc a stary niech nadrabia
:-) czasem zamiana rol dobrze robi ;-) a jak ta impreza? Byliscie?

Aschlee
No tez mam nadzieje ze szybko mi przejdzie. To juz druga choroba w tej ciazy :-\ piratow tez uwielbiam i j. Deepa :-D co mezy wykombinowal na wieczorek ?;-) pochwal sie :-D

Jugoslawa
Dzieki :-)
No gardlo nawet teraz te zasmarkane zatoki :-\

Kornelia
Dzieki :-)

Ide do malucha bo ma urodziny dzis i meczy :-P

Hej laski, macie rację, przestanę się przejmować. Ta mała potrafi być taka kochana. Wczoraj mówi: ciociu ty jesteś taka kochana, lubisz nas. A ja mówię, ja was kocham jak byście były moje. Gdy idzie weekend to tęsknię za nimi. One też się o mnie pytają. Nie mówię, są dni, że mam ich dosyć, bo to jednak trójka i potrafią dać do wiwatu. Wczoraj miałam tylko najmłodsza i brakowało mi pozostałej dwójki. Ale są naprawdę kochane, moje małe pyszczki :) idę robić obiad, dziś kluski z kapusta. Mamy nowych sąsiadów i ten ich syn tak hałasuje, że słów brakuje. Bardzo niegrzeczny jest. Już mnie głowa boli, buu :( Miss nie jeszcze Marcin nie dzwonił, ale on jest słowny i się odezwie. Po niedzieli myślę, że sprawa będzie załatwiona.

Ostatnia edycja:
Missiiss Twoj Skarb ma dzisiaj urodziny? Bo ja suwaczkow nie widze jak tak to wszystkiego najlepszego :tak:

A mezulek sie postaral i spedzilismy mily wieczorek razem przy piwku i lasagne jego roboty...no a potem...mizianie i takie tam ;)

reklama
Hej

Miss kochana maz zalatwil sobie ze we wtorek i srode popoludniu ma zjechac do domu;-) wiec mam nadzieje ze to bedzie dobry czas;-) zaskoczyl mnie;-)
A mi sie udalo i pozamienialam sie w pracy i ide na rano w poniedzialek i pozniej do gina lece;-)

Aschlee super ze wieczorek sie udal;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry