reklama

Staraczki 2014 :)

Lux a niech spadaja ... ja swoja wiarę stracilam ale kazdy jest inny-nie trac nadziei .... trzymam za kazda z was kciuki i nawet nie wiecie jak ciesze sie z kazdego pozytywnego testu ;-)
No a tymi babsztylami sue nie przejmuj nie warto się denerwować ... moi tesciowie to by strasznie chcieli i czekaja nie mowiac nic ale oni sa typu chca jak najlepiej a z drugiej strony nie chca się wtracac w nasze życie. ..zawsze można na nich liczyc ...wspaniali ludzie ;-)

Miss a ty czujesz się jak?

reklama
Miss a cie myslami ściągnąłam ;-) patrze a tu posta zapodalas ...

Jula właśnie ! Ja zakret jestem ... jak tam ?

Blair bywasz ?

Jazza i reszto hop hop ? Meldowac się ...

Polepszyl mi się humor ... czerwone słodkie winko sie chlodzi ... a teraz baja moja ulubiona leci "kraina lodu" ogladamy z mlodyn ;-)

Anulcia
Bo dzis jakos tak pisze wiecej na czerwcu ale cxytam na bierzaco was :-) i tak caly dzien na julke czekam :-)
Dzoeki ze pytasz, czuje sie tak se... gardlo nie boli jak wczoraj ale katar gorszy i bol nosa i czola :-\ tez bym bajke zapodala ale dzis hobbit wygrywa :-D

Missiiss bidulko oby jak najszybciej przeszlo.

U mnie dzisiaj piraci z karaibow na tapecie hihi juz to ogladalan kilka razy sle skoro mezul chce to niech bedzie :)

Dzisiaj stwierdzil ze organizuje fajny wieczor.Takze mala zaraz spac i zobaczymy co wykombinowal ;)

Julcia daj znac, czekamy :tak:

Ostatnia edycja:
lux: ano teściowa i szwagierka to ciężki orzech do zgryzienia. Niestety jak to mówią "rodziny się nie wybiera" :)

julia: daj znać co i jak po wizycie :) Też się nie mogę doczekać wieści :)

missiiss: dobrze, że gardło odpuściło. Pokonałaś to to i resztę pokonasz :) Zdrówka :)

anula: hmmm uwielbiam czerwone słodkie wino...:D Co do klimatu świąt to też jeszcze nie czuję. Mam wrażenie, że z roku na rok coraz później to można poczuć. Chyba przez to, że w sklepach jest zbyt wcześnie świątecznie...nie wiem. Takie wzięcie na śpiocha (jak to mówi mój TŻ) jest najlepsze :D:D:D

Hej dziewczyny ja zyje dojezdzam do lekarza odezee sie na miejscu
Jakos tak nieczuje zeby byl to cykl owulacyjny ale zobaczymy...
Zaraz bede wchodzic

Edit

SZOK SZOK
sa 3 pecherzyki ladne
W prawym 1,3cm
W lewym 1,5 cm i 1,4cm

Mialam przyjsc na ocene w pon. Ale mi niepasuje;/ i pojde we wtorek

Ostatnia edycja:
Miss kochana potrzebuje twojej fachowej oceny... bo co z tego jak tak ladna owulacja moze byc jak mezu musi byc w domu:/
Oto chodzi ze w poniedzialek juz nad ranem wyjezdza w trase....moglby zjechac ale musi wiedziec z dzien wczesniej:/
Jak sadzisz kiedy owu moze wystapic? I jak to jest ze jak peknie to juz po ptakach? Niema szans na zaplodnienie.. jak to jest pomoz prosze...

Jak pojde we wtorek i okaze sie ze pekl to sie wsciekne...postaram sie zalatwic wolne na poniedzialek ..
Do tego czasu kazal nam nie wspolzyc:/ martwie sie ze poprostu bedzie za pozno jak zjedzie ehhhh:/

Julia, świetne wieści! :-)
Dziewczyny, ja też jakoś tak słabo czuję ten świąteczny nastrój... Ale może jeszcze jest trochę za wczesnie.
My jutro mamy zakręcony dzień, a wieczorem jeszcze wychodzimy do znajomych. Podobno mamy coś świętować, ale nie chcieli powiedzieć co i umieram z ciekawości :-D

reklama
Julcia
Pecherzyk rosnie zazwyczaj 2 mm na dobe. Przy stymulacji clo sa ciut wieksze niz naturalnie (slowa gina). Wiec hmm mi sie wydaje ze pn-wt moze peknac a moze nawet sroda. Tylko pamietaj to moje gdybanie na podstawie np. Mojego pecherzyka. Choc moj to wiekszy byl niz tobie licze. Co do bzyku jezeli m nie moze przelozyc choc na wt wieczor trasy to wykorzystaj go w pn jeszcze z rana. :tak: i oby we wt okazalo sie ze juz pekniety w pn :-) plemniki tez potrzebuja chwili zeby dojrzec. Niby jest mozliwosc dzien po uwolnieniu jajeczka ale ja tam nie wiem. Skoro jajeczko zyje chyba 24 czy 48 h a plemnik tez musi dojrzec we florze kobiety? Z drugiej str jezeli bzykniecie sie w pn i owu bedzie we wtorek to gitarra :-) a jak we wtorek jeszcze bedzie pecherzyk to w srode niech maz zajedzie choc na szybki nr:-) Ale sie ciesze !:-) trzymam ogromniaste mega kciukasy!!:-D sprobuj po sexiku powisiec z pupa do gory i nogami prawie na swiece;-) mi to zawsze pomagalo tak z 10 minutek :-) baaardzo mocno kochana zaciskam &&&&& :-) NO teraz juz moge isc na hobbita i spac ;*

Jugoslawa aschlee
Odppisze jutro bo teraz mi sie marzy tylko film i spanie. Jeszcze leb napitala i dziurka jedna zatkana :-\ do juterra :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry