reklama

Staraczki 2014 :)

dzień dobry :)
trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie wszystkich dziewczyn &&&&&&&&
ja kupiłam dzisiaj test w rossmanie, tylko on ma czułość 25, rano zrobię no i zobaczymy, mam tez zamiar po pracy jak coś iść na betę, coś sie boję że sie rozczaruję :( No ale @ nie ma, plamień też, dzisiaj 33 dc
ide sie kąpać bo jutro na 6 do pracy

reklama
Ja tez trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie. Nie ukrywam ze winikow juz dzis nie moge sie doczekac ;-)
Agniecha wlacz pozytywne myslenie proszeeeeeee cieeeee!!!

Karola, he apropo zabezpieczen to moj pierworodny to wynik zazywania tabletek antykoncepcyjnych. :-) bardzo zdziwieni bylismy. Cuda sie zdazaja. To Mligocka napisala kiedys ze "przypadek to Bog incognito" wiec ja mojego wrednego wkurzajacego czasem nastolatka uwazam za dar od Boga bo On wiedzial co robi. Moze wiec i ty nie dostaniesz @

hej dziewczyny:-)

U mnie tempka ciagle wysoko utrzymuje sie a jutro lub pojutrze termin @.. wczoraj nie mogłam zasnąć bo napinało mi sie tak dziwnie podbrzusze,jajnik troszke kuł..doprawdy niewiem co to moze być:sorry: nie miałam takich objawów we wczesniejszych cyklach,żeby to nagle ppdbrzusze mnie rozbolało i jakby twardaniało:confused2: Ech musze wytrzymać do najpózniej wtorku:baffled:

Agniecha trzymam mocno kciuki,skoro jest kreska to jest bardzo duże prawdopodobienstwo ciąży:tak: A jaką masz tempkę?

ja nie mierze temperatury, jestem straszny leniuch :)

Agniecha83 no to świetna wiadomość. Nie gratuluje, ale myśle że to na bank fasolka :tak: A ile cykli się starałaś? Echh...no zazdroszcze poprostu...
A ja dziś znowu z bólem pleców :baffled:

Dziuneczka &&&& żeby to nie były objawy wstrętnej @. A może zatestujesz, już powinno coś wyjść. Ja bym chyba nie wytrzymała, no ale ja jestem strasznie niecierpliwa :rofl2:

to jest 7 cykl starań

Aga - zajrzyj na 1 stronę tam jest test Emalii pepino, jeśli masz taki sam to git!!! :-D:-D:-D:-D

Buziole for all

Iwo, taki sam test mam :)

Asiu to ja pisałam ten cytat, my za pierwszym razem wpadliśmy z plastrami anty, chociaż pilnowałam się bardzo... tak jak piszesz jak coś jest przeznaczone przez Boga, to człowiek nie ma nic do gadania ;)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Dziewczynki pięknie piszecie...

Halo, reszta Dziewczynek, którym tez się spóźnia @, albo są jakieś dziwne plamienia a @ wciąż nie ma- PROSZĘ JUTRO TESTOWAĆ!
Jutro połowa tego forum będzie testować, więc to będzie nasz NARODOWY DZIEŃ TESTOWANIA STARACZEK 2014 NA BB!
Jak chcecie to ja nawet też mogę jutro zatestować, mimo, że to dopiero 7 dni po owu, hihihi :-D Nic z tego nie będzie, ale mogę się z Wami zsolidaryzować w ten sposób! :tak:

Dziewczyny dzis byla u mnie moja 2.5 letnia śliczna Chrzesniaczka i przytulila sie do mnie do brzucha i mówi: ciocius a kiedy bedzie kezynka? Az mi sie łezki w oczach pokazały. .. takie dziecko a jak duzo rozumie.

Niestety do nocnej apteki daleko... ale kibicuje wam wszystkim ;) u mnie i tak nic by nie pokazał wiec tylko bym sie zawiodła... w ogole tak mi die wydaje ze same 2 kreski nie dsdza szczęścia... c ieszyc sie bede jak uslysze bicie serduszka na usg i przetrwam ten okropny pierwszy trymestr.

reklama
Chetnie bym zatestowala z wami ale u mnie dopiero 5 dni po owu.
Ale trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny. Oby jutrzejszy dzien był szczęśliwy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry