reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelina moja bratowa też stosowała to ''zabezpieczenie'' a teraz pisze do mnie że zjadła tylko bułkę a była już 10 razy w wc i robiła beeee:tak: Jest w 9 tyg.

Ale tustestowań się zapowiada. Trzymam mocno KCIUKASKI za Was Dziewczynki :-D

Mnie jakoś dziwnie było po tym jajeczkowaniu i serduszkowaniu. Cały czas bardzo mokro i miałam wrażenie, że macica wciąż pracuje, jakby przerabiała to nasienie. Plecy mnie bolą, podbrzusze, chyba jajo pękło. Teraz czekanie, jeszcze 10 dni.

Witam.
Karolka- nadzwyczajnie dobrze się czuję, dawno się tak nie czułam. Po chorobie nie ma śladu. A moje samopoczucie rewelacyjne, góry mogę przenosić. :happy:

Dzisiaj leniu****e, jutro do pracy.
Pozdrawiam Was serdecznie.

Wygwiazdkowalo mi leniu(ch)uje.:angry:

Ostatnia edycja:
Bezdzietna ale poza brakiem okresu nie mam zadnych objawow. Cycki miekkie i nie bolą, brzuch tez nie boli... a juz cos sie chyba powinno dziac gdyby to była fasolka.

Mligocka- hihi, Ty tylko o jednym w płodniaki myślisz, nawiązując do Twojego wygwiazdkowanego słowa :-D:-D:-D

Ewelina- a robilas test?

Ostatnia edycja:
Nie Anula nie robiłam bo naprawde wydaje mi sie ze nie ma możliwości by cos tam roslo... tylko zastanawiam sie co to bylo za plamienie a poza tym nie. Ostatnio jak bylam w ciąży to batdzo bolaly mnie piersi i brzuch już w dniu spodziewanej @ a teraz nic więc to na pewno nie to...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry