reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No ja wlasnie nie mam za bardzo pomyslu na obiad...chyba zrobie nozki z kuraka,ziemniaczki i salatki z burakow
Mychunia jak tak to zniose to dzielnie i wcale nie bede narzekac.Jak na razie brzuch mnie nie boli oby ta @ nie przylazla

Aschlee trzymam kciuki:tak: ja jestem na 1 lub 2 dni przed @ ,tempka 36,9 utrzymuje sie taka cały czas,troche mnie muli ale tak lekko,oby @ nie przyszla bo:angry: a kiedy masz termin @?

Obiad prawie gotowy,rosoł,kluski śląskie,karkówka w formie pieczeni i sosik oraz czerwona kapustka:-p chłopaki sie bawią,zjemy i zmykamy do kosciółka

Witajcie Gwiazdeczki :-D

Ja już byłam na 9. w Gdyni na egzaminie na Uczelni. Potem pojechałam z A. na zakupy do centrum handlowego, bo szwagier ma urodziny i za tydzień są chrzciny mojego pierwszego chrześniaka, wiec musiałam im prezenty pokupować. W drodze powrotnej zamowilismy na wynos pizze. Ja taka chora jestem, ze nie dałabym rady gotowac. Teraz to już leze w lozku i probuje zdrowieć... :no:

Doska- pewnie, że testuj! Daj znac jaki wynik! Jestem pewna, że to TO :tak:

Agniecha- a nie mówiłam, że Ty pewnie już zafasolkowana jesteś! Super wieści, oby wszystko się dobrze rozwijało! :-D

Dziewczyny dajecie nadzieję!!

Aschlee-
Ty też wykorzystaj dobra passe i testuj jutro koniecznie! Będą dwie kreseczki! :tak:

Mlligocka- przepraszam, ja nie wiem do końca jak z ta tempka. Nie wiedzlalam,ze taki spadek jaki ja mam to nie spadek :-) Ale Ty już mnie uswiadomilas, za co dziekuje :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry