reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu- tak właśnie mi się też wydaje, że moja choroba to sprawka Mligockiej! :eek::-) Co masz dobrego na obiadek??

Ewelinka- no kurcze, to skąd ta dziwna sytuacja z Twoja @? :confused:

reklama
Witajcie. Dawno mnie nie było u was,nie mam weny na pisanie,lekka chandra mnie wzieła.

Malus super,odpczniesz od Baby Jagi.

Dzis miałąm brązowe plamienie ale takie minimalne. No i pewnie @ idzie....

u nas dzis kasza gryczana, żeberka, szpinaczek i kapustka kiszona :)
mniaaaammmmm
My zalegamy na kanapie :) ale bosko.
Anulka, a może twoj mężuś powinien cię porządnie wygrzać :):tak:

Domka tempka wysoka, może nie będzie @ :tak:
A na co bierzesz wit B6??

Ostatnia edycja:
Asiu- ale pysznie serwujesz dzisiaj obiad! Mmm... :-D Adaś robi mi dzielnie inhalacje, herbatki, pilnuje godzin brania leku i co najważniejsze cały czas mocno podkłada do pieca, że w końcu jest gooorąco u Nas w domku, juuupi :-D

Domka- Twój wykres jest kolejnym dobrze rokującym dwóm kreseczkom :tak:

Dzieku dziewczyny. MOje wykresy zawsze byly wysokie a potem bach spadały.
A najgorsze w zeszlym cyklu 26dc tak jak dzis tez plamilam i potem @ przyszłą.

Anulka jaki kochany mąż, mój właśnie powiadomił mnie że drzemka mu się marzy i kopsnął się na wyro. Niech śpi, ja go wieczorem zbałamucę :) nie będzie odwrotu hihi....
Domka aaaa to o to chodzi. Dziękuję. I trzymam kciuki żeby jednak wskazywał na fasolinkę.

Czeka Cudu gdzie jestes??

Ewelinka- tak może być. Dziewczyny tu pisały, że pierwsza @ po poronieniu może być nawet po 6 tyg.

Asiu- no widze na wykresie,ze ładnie serduszkuje i dzisiaj też czyńcie powinności :-D Nigdy nie wiadomo kiedy pęcherzyk drań zechce pęknąć :-D

Jezu Dziewczyny, jak mnie bolą piersi! A sutków to nawet dotknąć nie mogę! A do @ jeszcze cały tydzień... jak ja zniosę jeszcze tydzień takie ciężkie, bolące piersi :no:

reklama
Anulka, jakaja spięta jestem o ten pecherzyk, w zeszłym cyklu mocno się wystraszyłam, że go nie było. Teraz nie ma odwrotu :) cały tydzień będzie aktywny :):tak:Jutro monitoring mam :)))))
A ciebie te piersi to tak jak mnie ostatnio 2 tygodnie się męczyłam tak mnie bolały, że w domu to bez biustonosza chodziłam myślałam że umrę. Szymon się cieszył :) z rozmiar większe były.

Ewelinka trzeba poczekać jeszcze troszkę może. Oby już się unormowało!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry