Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asia- jaki tam zacny. Tempka skacze jak chce. Co prawda zbytnio się tym wykresem nie sugeruje z racji zaburzonych pomiarów tempki, praca na nocy etc... Test owulacyjny wczoraj dodatni, natomiast jeśli chodzi o odczucie / śluz to posucha
Mligocka śmigaj po żel, ja zaraz śpiocha zwale z łóżka i do sklepu pojedziemy i przy okazju apteka bo gamoń wczoraj się przyznał, że wstydził się kupić ten żel ))) myślałam ze padne jak mi to powiedział.
Asiu- haha! Ale się uśmiałam z Twojego Małżonka, hihi
My to z kolei dzisiaj jak byliśym w superpharm, to chciałam wziąć tampony, a Adaś kategorycznie mi ich zabronił wrzucić do koszyka, bo stwierdził, że teraz to już na pewno przez długi czas nie będą mi potrzebne. Ale jak za tydzień będzie się ze mnie lało, to go pierwszego wyśle po tampony! Dupek jeden
He he he dobry jest. Faceci widzę nie lubią zapeszać Dobrze może ja wywale na śmietnik wszystkie swoje zapasy bo ja to w selgrosie sie hurtem zaopatruje....jesuuu
Domka no dobrze to lece do apteki po tescik i zobaczymy co z tego wyjdzie...tylko ze ja mam termin 4 wiec pewnie bedzie pustka w drugim okienku. Anulka to jutro rano melduje sie z wynikiem;-)