reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu- jutro będzie piękny pęcherzyk, albo już ciałko żółte widoczne po jego pęknięciu. Innej możliwości nie ma! :-D Ja też cykl przed tym miałam bezowulacyjny. Nie masz się co martwić. Ginka mi mowila,ze kazda kobieta może w ciągu roku mieć kilka takich cykli i jest to normalne.
Te piersi to katastrofa! :szok::angry:

reklama
Oj oby tak było, ale dziś mam 9dc więc jeszcze chwilka, z moich wyliczeń i twoich danych, że pęcherzyk rośnie 2 mm dziennie wynika że mój powinien pęknąć w czwartek. Więc jutro usg potem w środę pojadę i w piątek jak zdążę przed pracą.
Czekam niecierpliwie. Wpisałam sobie dużo pracy żeby czas szybko leciał.

Domka12 mam nadzieje ze @ nie przyjdzie
Anula1988 mnie tez strasznie bola. Dzisiejszej nocy przez nie spac nie moglam. Bo ja lubie na brzuchu spac...zrobilam jedzonko ale ja nie mam ochoty kompletnie jesc.Tylko herbatke pije caly dzien. A teraz bylam w sklepie bo mnie wzielo na mleko to zakupilam sobie takie smakowe :)
muellermilch_marplewalnut_detail.jpgk-Bild 012.jpgmm_pet_nocciolanuss.jpgmm_pet_pistaziecocos.jpgwzielam odrazu 10 sztuk zeby nie latac czesto i do tego salatke ziemniaczana z kielbaska smazona i majonezemZobacz załącznik 607727
Asia to ja trzymam za Ciebie kciukasy &&&&&&&&&

Załączniki

• muellermilch_marplewalnut_detail.jpg
    muellermilch_marplewalnut_detail.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 42
  • k-Bild 012.jpg
    k-Bild 012.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 40
  • mm_pet_nocciolanuss.jpg
    mm_pet_nocciolanuss.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 43
  • mm_pet_pistaziecocos.jpg
    mm_pet_pistaziecocos.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Anulka ojjjj takkkk. Do tego jeszcze ferie się skończyły i od jutra przerypane szkoła szkoła szkoła a to gorsze od pracy wierz mi ! Nie mogę się doczekać kiedy Paweł skończy szkołe albo jak ten nastoletni bunt się skończy. Eh...
Aschlee ale masz smaczki :)
Trzymaj trzymaj :) ja za ciebie też trzymam :) oby II były!

Wlasnie problem jest tu ze ja kompletnie apetytu nie mam.Tylko na wybrane rzeczy...
Anula ja dopiero 4 mam niby termin@ wiec wole zatestowac potem zeby nie bylo rozczarowan;-)

reklama
Mligocka- ale Judytka, hihihi :-D Ty wiesz, że zawsze trzeba na kogoś winę zrzucić, nawet za przeziębienie. Taki nasz Polski zwyczaj :-) Po przeczytaniu Asi, aż sama z ciekawości weszłam na Twój wykres,a tu co?? KOCHANA OWULKA JEST WŁAŚNIE U CIEBIE! ALE SUPER!

Aschlee- błagam Cie! Zatestuj jutro! NA PEWNO BEDA DWIE KRESKI! :tak:

Asiu- To masz buntownika w domku :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry