reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cześć . Mam takie pytanko może dosyć głupie nawet :-p gdzieś obiło mi się o uszy że po transferze trzeba unikać skupisk ludzi , jakiś imprez czy cosik takiego gdzie przebywa więcej osób a drugie że nie usuwa się włosów z ciała :-) samą mnie to śmieszy i niewiem czy brać to na poważnie . Co o tym sądzicie ? :eek:

Asiu, Cyntia dzięki, faktycznie pomyśle, jak przyjdzie @ to w nowym cyklu zrobię może hormony

Mychunia jeśli owu była tak jak w poprzednich cyklach to chyba udało nam się wystrzelić, ale i tak będziemy działać, w końcu to sama przyjemność :) wiedz mi staram się z całych sił myśleć pozytywnie...

Lalka hmm unikanie skupisk może ma na celu to żeby nie złapać jakiegoś wirusa, ale depilacja? Hmm tu się nie wypowiem bo nic mi do głowy nie przychodzi :)

Mama pazurki już ma zrobione :) ide pomoc przy obiedzie i trzeba się będzie niedługo zwijac do wawy

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Ja sie czuje dzisiaj fatalnie.Kompletnie nic mi sie nie chce wszystko mnie wkurza i kompletnie nie mam apetytu jak pomysle o jedzeniu to mnie muli...ciekawe czy @ przylezie. Najchetniej to bym sie wmontowala pod kolderke i przespala caly dzien:baffled:

Witam Dziewczyny wstyd sie przyznać sle dopiero wstałam lecz myślę ze trochę usprawiedliwia mnie ranne serduszkowanie :p Buziaki na caly dzien :)))

doska wydaje mi die ze tak, ale jezeli jest ciąża to test niekoniecznie moze ja juz potwierdzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry