reklama

Staraczki 2014 :)

julia, boziu, dużo lat jeszcze dla babci!
missiiss, dobra jesteś agentka, teksty masz na poczekaniu :D

Dziewczyny ja wypiłam herbatę i strasznie zwracałam :( i teraz mi słabo, dobrze, że to gdzieś nie termin @ czy później, bo bym już miała nadzieję, że się udało, eh

reklama
Hej Kochane :* właśnie robię obiadek, dziś kopytka polane bułka tarta i smażona cebulka plus słodka kapusta do tego. Pycha! Już się nie mogę doczekać :D Julia widzę, że nieszczęścia chodzą parami :/ zdrówka dla babci :) laski coś mnie brzuch pobolewa, tak dziwnie mnie ciągle od dołu.

Julia
Sprawdzalas? Bo ja jak urodzilam i mi antos zmarl to polowe mi sie nalezalo macierzynskiego. Mowilam jej zeby poczytala Popytala bo nie chcialam jej konkretnie mowic gdy pewna nie jestem jak to teraz wyglada.

Moniusia
A to z ta tetnica to tak mi sie wyrwalo jakos;-):-D a kiedy tescior?

Julka
Oby piesek sie wylizal szybko.

Lux
No wlsnie bo ja tu mam tak okropne zarcie ze zygac sie chce :-Q=-O:-$

Lux mniammmm kopytka :) ja dzisiaj kluchy slaskie z sosikiem miesmo-pomidorowym i salatke warzywna robie.Maz sobie zamowil na.swieta znow ciacho z migdalem bo mu smakowalo wiec jeszcze troche i beda cale dnie w kuchni...ale uwielbiam to :)

Miss tak w szpitalu mówili i na wpisie miałam napisane ze 8 tyg. Macierzyńskiego

Aschlee tez masz pysznosci;-)

Ja już wracam do domku, zadzwonię do babci, zapytam się jak się czuje...
A mężu wrócił na chwile do domu;-)

reklama
Laski, bo ja to kuchara jestem :D
A wiecie co moja tesciowa zrobila? Pamietacie co pislam Wam o facecie szwagierki, ze taki do mnie jest wredny? No to sie wczoraj dowiedzialam, ze w niedziele taka mu wojne zrobila, ze az mu w piety poszlo! Mowi, ze ona jest dumna ze mnie i Tomka, ze ja mimo iz tyle pracuje to w domu jest obiad, posprzatane i wyprane i ze moja szwagierka powinna brac ze mnie przyklad, bo ona nic nie potrafi i jest leniwa. Nie wiem co sie tesciowej odmieniło, ze jest po naszej stronie, ale mile to :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry