reklama

Staraczki 2014 :)

2 miesiąc i Ty się martwisz? To dopiero początek. Tu są laski, które rok i dłużej się starają. Wyluzuj, nie masz się czym martwić. Dopiero zaczynasz :) i główka do góry, bo pewnie niedługo Ci się uda.

reklama
Lux trzymam kciuki i juz doczekać się nie moge ;-) oj będziemy swietowac jutro .... chlodze szampana ;-)

Miss mam nadzieje ze jednak jakies rozwiazanie będzie ... moze ten mlody znajdzie czas .. noo w domciu to w domciu ....

Jula ja tez lubię wózki ;-) wogole dzieciowe gadżety ale nie oglądam .... za wózkami to się ogladam ale ma ulicy ....

Malutka 2 mc to całkiem krótki czas i nie ma się czym martwić .... uwierz mi .... daj troche na looz bo nie wyrobisz ....
Zresztą jak @ nie ma to jest szansa ....

O 16:30 dopiero prace sjpnczylan ale wszystkiego nie zrobiłam ... za duzo .... Potem szybko obiad,teraz ogarniam grrr ....

Malutka glowa do gory;-) znajdz sobie jakis inny cel! To pomaga;-) uda sie napewno!

Anula88 troche przechlapane ze na l4 masz wykonywac swoja prace:/ doplaca ci do wyplaty?

Lux dasz rade;-) niemoge sie doczekac ranka i twoich wiesci;-)

Jula ja mam 2 umowy o pracę i zlecenie i praca domowa w zleceniu będzie rozliczona. Najlepsze jest to ze nikt nie jest w stanie mnie zastąpić .... i tak mam mega zaległości .... no ale cos .... w czwartek juz ide bo dzisiaj spojrzalam ze l4 do 21.... myslalam ze do pt . W każdym razie mezu 2 dni wolnego wziol a od poniedziałku mlody do babci wiec nadgodziny będę trzaska la i odrabiala ....

Usiadlam .... a to na jakieś zakupy by się przydało podjechać ....

Anula88 no to spoko;-) ehhh jeden dzien do pracy bedziesz musiala isc:/
Mi zawsze pani doktor sie pyta do kiedy dac;-)

Kladlam mala do snu i mloda mi sie jakos na biust polozyla...troszke sa obolale...pewnie @ nadciaga to dobrze przynajmniej niebede musisla za dlugo czekac na kolejny cykl;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry