malutka, witaj i spokojnie! Ja byłam zawsze pewna, że zaciążę za pierwszym razem.. i też mnie cholernie boli, że takie patologie mają dzieci, ale może właśnie dlatego, żeby mieli szansę się zmienić? Trzeba sobie tak to tłumaczyć.. u mnie leci 10 cykl już i dopiero w tym dowiedziałam się, że być może winna wszystkiemu jest tarczyca, która zaburzyła mi progesteron. Robiłaś wyniki hormonów ? Lepiej zrobić wcześniej i być pewnym ewentualnie się wyluzować jak wszystko będzie ok niż się denerwować 
Jugosława, no to dobrze, że żadnych większych odstępstw
3mam kciuki baardzo mocno za Ciebie kochana
:*
jazza, woow to prawdziwy naukowiec z Ciebie...
Piszę, piszę muszę do lutego skończyć 2 rozdziały.. ja się przyznam nieśmiale, że ja badania sobie wymyślam
jakkolwiek by to zabrzmiało jestem na edukacji wczesnoszkolnej, badam coś co wiem, jak wygląda, więc dużo mogę sobie wymyślić, albo przypomnieć
historię też bardzo lubiłam nawet byłam na konkursie na poziomie wojewódzkim, ale mój nauczyciel zabił we mnie później miłość do tego przedmiotu.. kazał tylko kuć i kuć.. a ja lubiłam właśnie coś wyszukiwać, itp..
EH Co za burak, bardzo dobrze, że tak go podsumowałaś. Przynajmniej lepiej się czujesz. Dobrze, że wiesz, że jesteś dużo warta
))
Aschlee, mnie tak samo bolą straasznie cycki;/ Miałam wam pisać nie mogę ich dotknąć, właśnie jakby parzyły, naprawdę rękę muszę trzymać dalej od piersi, bo tak mnie boli.. i jajniki przez 3 ostatnie dni, ale dziś cisza, nigdy nie czułam jajników aż tak, chyba @ przylezie wcześniej.
Lux, kciuki za test! Nie mogę się doczekać ranka, dawaj szybko znać!
Ja miałam dziś straaaszny zapiernicz w pracy.. ale nawet mam dużo energii, pomyłam przed chwilą podłogi, wykąpana i lecę do łóżeczka, bo chcę rano wstać, bo muszę wysłać pracę jeszcze z jednego przedmiotu, żeby zamknąć semestr
Buziaki :*!
Jugosława, no to dobrze, że żadnych większych odstępstw
jazza, woow to prawdziwy naukowiec z Ciebie...
EH Co za burak, bardzo dobrze, że tak go podsumowałaś. Przynajmniej lepiej się czujesz. Dobrze, że wiesz, że jesteś dużo warta
Aschlee, mnie tak samo bolą straasznie cycki;/ Miałam wam pisać nie mogę ich dotknąć, właśnie jakby parzyły, naprawdę rękę muszę trzymać dalej od piersi, bo tak mnie boli.. i jajniki przez 3 ostatnie dni, ale dziś cisza, nigdy nie czułam jajników aż tak, chyba @ przylezie wcześniej.
Lux, kciuki za test! Nie mogę się doczekać ranka, dawaj szybko znać!
Ja miałam dziś straaaszny zapiernicz w pracy.. ale nawet mam dużo energii, pomyłam przed chwilą podłogi, wykąpana i lecę do łóżeczka, bo chcę rano wstać, bo muszę wysłać pracę jeszcze z jednego przedmiotu, żeby zamknąć semestr