reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
lux: normalnie nie moge się doczekać twojego testu :D

julia: a może (.)(.) obolały nie na @ a wiesz na co :D hihi :D Co do wózków to ja tez lubię je oglądać :D Ba! Ciuszki też, nawet pieluchy mnie ciekawią :D

anula: miło mieć świadomość, że nikt nie może cię zastąpić :) No ale zwykle wtedy pojawiają się własnie zaległości :( Wiadomo, coś za coś :)

malutka: hej, hej. Dwa miesiące starań do niewiele, nie masz się czym martwić. Poza tym dopóki nie ma @ jest nadzieja :) I tego się trzymajmy :) A co do tego, że "patologie mają zaraz dzieci a w normalnych rodzinach jest problem" to kiedyś próbowałyśmy to sobie z koleżankami wyjaśnić i doszłyśmy do wniosku, że tam nie ma tego całego stresu i to jest klucz :) Bądź dobrej myśli.

aschlee: trzymam &&&&&& :) Mam nadzieję, że twój nastrój związany jest z fasolką :D

missiiss: znowu u ciebie pod górkę :( Jej, że też nie masz chwili spokoju od zmartwień. Jak tam? Udało ci się gdzies wcisnąć na to usg?

moniusia: też słyszałam, że dzisiaj najbardziej depresyjny dzień i muszę stwierdzić, że coś w tym jest :/ Czas do wizyty u edno szybko zleci, zobaczysz, zanim się obejrzysz będziesz do niego szła :)

U mnie @ się rozkręca, więc super, zgodnie z przewidywaniami :)
CLO skróciło mi cykl o 1 dzień, bo teraz miałam 27 dniowy.

lux: normalnie nie moge się doczekać twojego testu :D

julia: a może (.)(.) obolały nie na @ a wiesz na co :D hihi :D Co do wózków to ja tez lubię je oglądać :D Ba! Ciuszki też, nawet pieluchy mnie ciekawią :D

anula: miło mieć świadomość, że nikt nie może cię zastąpić :) No ale zwykle wtedy pojawiają się własnie zaległości :( Wiadomo, coś za coś :)

malutka: hej, hej. Dwa miesiące starań do niewiele, nie masz się czym martwić. Poza tym dopóki nie ma @ jest nadzieja :) I tego się trzymajmy :) A co do tego, że "patologie mają zaraz dzieci a w normalnych rodzinach jest problem" to kiedyś próbowałyśmy to sobie z koleżankami wyjaśnić i doszłyśmy do wniosku, że tam nie ma tego całego stresu i to jest klucz :) Bądź dobrej myśli.

aschlee: trzymam &&&&&& :) Mam nadzieję, że twój nastrój związany jest z fasolką :D

missiiss: znowu u ciebie pod górkę :( Jej, że też nie masz chwili spokoju od zmartwień. Jak tam? Udało ci się gdzies wcisnąć na to usg?

moniusia: też słyszałam, że dzisiaj najbardziej depresyjny dzień i muszę stwierdzić, że coś w tym jest :/ Czas do wizyty u edno szybko zleci, zobaczysz, zanim się obejrzysz będziesz do niego szła :)

U mnie @ się rozkręca, więc super, zgodnie z przewidywaniami :)
CLO skróciło mi cykl o 1 dzień, bo teraz miałam 27 dniowy.
sama jestem ciekawa ;p
widze, ze ladnie @ daje Ci do wiwatu:(

Lux to juz wszystko pomyslalas;-)

Jugoslawa ja pracuje w ciuchach i przewijaja mi sie ciagle niemowlece ciuszki sa boskie;-) niby mam juz rzeczy ale gdybym miala rodzic to chyba na noeo kupowala;-)
Mi Clo o pare dni skrocilo ;-) bo ja ponad 30dniowe mam a teraz wrocilam na stare tory;/
Kurde chcialabym zeby to bylo na ciaze...ale jakos niemam zadnych objawow!

Wlasnie ogladam Zaginiona dziewczyny i kurde zle mi sie oglada jak wszystko wiem:/

Witajcie kochane:-)

Anula hehe oj widze jak Ci przykro, ze dokumenty nie dojechaly, i bardzo dobrze, odpoczniesz sobie. A no i widze, ze jednak praca dojechala;-)

Jugoslawa oj kochana impreza impreza ale wytańczyć się wybawic i poszalec to jest to hihi:-D, a ciasteczka robiłam amerykańskie kruche, szklanka masla, szklanka cukru pudru (ale ja daje mniej, bo u mnie za słodkich nie lubia, wiec dalam ¾ szklanki), jajko, cukier waniliowy, pol łyżeczki sody, 2 szklanki maki (możesz dac jaka chcesz, im zdrowsza tym lepsza), 1/8 lyzeczki soli, szklanka wiórków kokosowych, 2 szklanki musli (ja dalam takie z platkami owsianymi, rodzynkami, zurawina, borowkami). I wyszly takie kruche pyszne, piekłam 15 minut w temperaturze 180 stopni, formowałam rekami kuleczki i kładłam na blache, wyszly mi dwie blachy, ale już prawie nie ma hehe

Kciuki kochana, aby @ szybko sobie poszla i abys jak najmniej cierpiala z jej powodu:tak:

Julia oj ja tez uwielbiam tanczyc, muzyke i w ogole :-)

Kornelia jak ja Ci zazdroszcze tych szykujących się zakupow dla dzidzi, ale kiedys i ja poszaleje i zbankrutuje na śpioszki i smoczki, ciesz się ciaza kochana i kciuki za pisanie pracy;-)

Aschlee kciuki za badania kochana, dobrze, ze zamierzasz je robic i wtedy będziesz wszystko wiedziała, bo takie osłabienia to nie jest fajna sprawa

Jugoslawa my niestety załapaliśmy się na kolede, w samego sylwestra chodzil hehe, ale w tym roku to przynajmniej było git, w zeszłym był proboszcz, a ja nie jestem zbyt religijna i do kościoła chodze tylko na Wielkanoc święconkę swiecic, najpierw spytal mnie ile mam lat, a jak mu powiedziałam to on do mnie, ze musze szybko zamaz wychodzic, bo się starzeje i jeszcze troche to nie będzie ze mnie pożytku (haha nie no jasne niedługo będę gryzła kwiatki od spodu, normalnie kupuje laske i zmieniam szkla w okularach na takie jak denka od butelek i szykuje się na emeryture:-D), po czym moj ojciec dodal, ze mam narzeczonego, ale przed zamazpojsciem go sprawdzam, a ksiadz oczywiscie oczy wielkie i powiedzial, ze razem mieszkamy to i slub powinnismy szybko brac, ha! a potem wyjal swój kajecik i wziął koperte wyjal przy nas kase i stwierdzil, ze za malo, bo on sobie przewidział, ze wszyscy powinni dac po 250 zl, bo on planuje remont i każdy musi mu dac tyle ile przewidział, zapisal sobie sume w kapowniku, popatrzyl na nas, ale wiecej nie dostal.. normalnie bezczelny jak nic. Ale ksiądz mojej koleżanki to przed koleda na kazaniu powiedział ile każdy musi dac na tace, aby mu się remont zwrocil, normalnie cycki opadaja:-D

Moniusia kochana to pisz kolejny rozdzial, a potem reszta pierwszego sama przyjdzie, zobaczysz, wiem, ze to idzie jak po grudzie czasem, a ja miałam jeszcze taki temat, ze musiałam bazowac tylko na dokumentach XIX wiecznych z archiwow (z historii pisałam, bo historie studiowałam) i zadnych opracowan do tego, wszystko było nowe, bo nikt tego wczesniej nie opracowal, temat był super, ciekawy, nowy itd., ale czasem miałam dosc haha, ale to normalne. Planowałam pisac doktorat, nawet temat miałam, mój były chciał mi pomoc plan napisac, aby na studia doktoranckie zdawac, ale to nie dla mnie było, uwielbiam nauke, uwielbiam dokumenty itd., ale to nie dla mnie, on jest teraz doktorem, ale on to lubi akurat;-)

Lux no i dobrze, ze zrezygnowałaś z tej jednej pracy kochana, jak nie dawałaś rady to dobrze zrobiłaś:tak:

Missiiss kochana jak dobrze, ze idziesz do domku, do synka, odzyjesz tam zobaczysz, a za reszte trzymam mega kciuki. Super, ze odpisal i ze masz już termin wizyty i teraz jeszcze kciuki za połówkowe:tak:

Malutka witaj i zobaczysz będzie dobrze, 2 miesiace to jeszcze nic, ja się staram już nieco ponad rok i już nauczyłam się cierpliwości, bo wiem, ze się uda. Oby u Ciebie szybko się udalo;-)

Julia ja te uwielbiam gadzety dla dzieci i zawsze jak jestem w sklepach z ciuchami to ide do dzialu dziecięcego i przegladam te maluskie ciuszki i sobie mysle, ze niedługo i ja będę takie kupowala, wozki i wszystko inne tez mnie ciekawia, a mi się wozek Stokke podobal i podoba, taki miejski, stylowy, poreczny i designerski, ale drogi skubany:-D

Nadrobilam :-)Dzis tez caly dzien poza domem, bylam na rozmowach, narazie jeszcze nic nie mowie, aby nie zapeszyc, powiem Wam mam nadzieje, ze jeszcze w tym tygodniu jak juz bede wiedziec na 100%, bo nie chce sie nastawiac przed:tak:. A tak to czasem sobie mysle, ze niektore rozmowy to starta mojego cennego czasu i na jednej takiej bylam, przyszedl do mnie egzaltowany chudy jak szczapa bufon, wielki pan broker i sposob w jaki przeprowadzal rekrutacje i rozmowe byl taki, ze nie wytrzymalalm ( a jestem oaza spokoju i calej tej chinskiej dobrej energii zen, nosze nawet talizman), i paroma slowami sprowadzilam go na ziemie, podkreslajac przy tym to, ze po takiej firmie jak jego spodziewalam sie wiekszego poziomu i ze nawet moja byla szefowa skapiradlo jakich malo placila wiecej, po czym poprosilam, aby nie brano mojej kandydatury pod rozwage, bo nie zamierzam pracowac w firmie, gdzie nie szanuje sie drugiego czlowieka na wstepie i wyszlam. No co za buc i bufon!
Jutro tez jade na caly dzien.
@ sie skonczyla wiec szalejemy:-D

lux: teraz to nawet nie boli, ale w ciągu dnia to z termoforem siedziałam :/ Oby torbieli nie było na kolejnym usg, bo o to się martwię.

julia: o czyli CLO może tak działać, dobrze wiedzieć. Z objawami to jest różnie, jedne dziewczyny mają, drugie nie. Ja to sobie już tak myślę, że chyba wolę nie mieć objawów i być niż jak już kilka razy wmówiłam sobie objawy i nie byłam w ciąży :D Hehe ja zwykle robię w odwrotnej kolejności jeśli chodzi o zekranizowane książki: najpierw oglądam film, a potem czytam. I powiem ci, że jakoś mi się udaje dobrnąć do końca książki.

jazza: co do ciasteczek szklanka masła - ale rozpuszczonego już? Z checią wypróbuję przepis ;) Dzieki :) Niezły ten ksiądz co z remontem na kolędzie poleciał...heh :/ Dobrze powiedziałaś temu baranowi brokerowi. Ludzi czasem dobrze na ziemię sprowadzić, zwłaszcza jak się sami o to proszą. Bardzo dobrze. Trzeba się szanować. &&&&& za efekt końcowy rozmów i za działania w cyklu :D

Ostatnia edycja:
Czesc Kobietki ja dopiero teraz zaleglam w lozku i Was czytam :tak:

Julcia nie wiadomo czy na @ ;) mnie tez cycki bola tylko tak jakos dziwnie jakbym je poparzone miala ciekawe czy hormony de zas tam nie szaleja ;)

Malutka kochana drugi cykl to nie dugo ale to ze nie ma sluzu nie znaczy ze ciazy nie moze byc.Ja ostatnio w ciazy tak mialam susza taka ze bylam pewna ze @ przyjdzie a tu niespodzianka i dwie krechy na tescie :tak:

Jugoslawa byloby fajnie ale staram sie nie nastawiac zeby bardzo potem nie dolowac ;)

Jazza no pora je w koncu porobic bo cos chyba nie tak jest

Lux kciuki za jutro :tak:

Zjadlam wlasnie pizze ze szpinakiem i teraz wieczorna siesta :)

Ostatnia edycja:
reklama
Lux to sciagnij sobie;-)

Jazza a stokke tez fajny;-) ale niewiem czy u mnie by sie sprawdzily te modele co mi sie podobaja , bo ja na wsi mieszkam;-)
Szalejcie kochana;-)
Moglabym prosic o przepis na priva?;-) z checis zrobie ciasteczka z corka;-)

Aschlee coz mam powiedziec trzymsm kciuki za Ciebie &&&&&

Jugoslawa Clo przyspiesza owulacje;-) mi np. Owulka czasem o tydzien wczesniej byla niz normalnie;-)
No powiem ci ze ja do @ raczej niemialam objawow, raz jedynie plamienie brazowe...reszta objawow przychodzila kolo 7tc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry