reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzień dobry
..
Ale się rozpisalyscie ....
Wstac nie moglam dzis jakas masakra ....

Jazza kciuki za pracę .... u nas mnóstwo ogłoszeń a większość to poprostu smiech .... ja za to wczoraj przestudiowalam ksiazke o prowaszeniu działalności .... podatki,zusy ... masakra nie jest to takie hop siup jakby się wydawało ....

Miss zregeneruj się .... co w domu to w domu ...

Lux kciuki za nastepny cykl .... fajnie ze podejście masz na loozie ....

Jugoslawa snieg? Wow ... u nas w tym roku jeszcze nie bylo ...tzn pruszyl ale chwilowo nawet nie polezal ... albo z deszczem ...

Tymczasem zmykam śniadanie zapodac, pocwiczyc i do pracy

Pisalam chcialam wrzucic a tu mi komumikat ze wylogowana jestem wrrrrr...

Lux ja po ostatnim cyklu rowniez wrzucilam na looz;-)

Anula88 no u nas tez niebylo porzadnie sniegu...:/
I narazie niema....
Wlasna firma to nietakie proste:/ wiem bo tesciu mial, szwagier ma...zusy sa tez kosmiczne do placenia....tyle kasy miesiecznie zabieraja a gdy dojdzie emerytury to grosze dostaniemy:/
Daj mi motywacje na cwiczenia!
Probuje cos zmienic ale ciezko idzie:/ jeden sukces ze wczoraj niezjadlam nic slodkiego, tylko owoc....

Dzis M przyjechal;-)
I nas obudzil , bo corka spala dzis ponad 13 godzin bylam w szoku, dawno tak niespala:/

Lux a no i dobrze noo od wkrecenia do zeswirowania krótki dystans ....

Jula ja to na fb mam jakies tam cwiczeniowe gadżety polubione i wstawiaja fotki cwiczacych lasek noo mega maja brzuchy takie płaskie teZ chce ;-)

Lux swieta racja ;-)

Julq noo ten zus to najgorzej ... i właśnie rozdział o nim mnie najbardziej rozwalił ... no ale obcykuje dalej ....
Mloda ci pospala,za to moj w nocy przylazil bo duchow się bal ... na ogladal się wczoraj ukrytej prawdy albo czegos tam i kobieta ducha udawala ....

Ide do pracy ....

Ostatnia edycja:
reklama
missiiss: coś mam chyba z kodowaniem sobie faktów :) Zakodowałam, że masz kłopot z lekarzem i terminem usg, ale jakoś nie zakodowałam, że już wczoraj wyszłaś. Pierwotnie miał być wtorek i jakoś tak mi zostało :) Trochę ci zajmie ogarnięcie się i przystosowanie do mieszkanka. Pobyt w szpitalu jednak trochę zmienia. Ale dobrze będzie, wszystko wróci do normy. Szkoda, że z tym lekarzem taka lipa :/

anula: nieźle z tymi duchami :) Ja jak się horrorów naoglądam albo thrillerów i dodatkowo sama jestem to też miewam różne jazdy :D Tak więc, nie przechodzi z wiekiem :D

jołasia: u mnie biało :D A na termometrze równiutkie 0!

U mnie dzisiaj 2dc i ta @ niby nie daje ostro, ale słaba jestem :/ A do tego głowa mnie boli...nie smęcę więcej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry