reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Tak;-) od rana skocze do miasta , na obiad jutro serwuje nalesniki i jakas zupke;-)
A pozniej zabawa z corka;-)

W czwartek wyjedziemy na ploty popoludniu a od rana wizyta u lekarza-kontrola

Hej:-)

Lux no cholera nie wierze… przykro mi, ale będę zaciskac kciuki, aby się udalo szybko kochana;-)

Missiiss kochana aklimatyzuj się w domciu i korzystaj i odpoczywaj ile się da, nie ma to jak w domku
:-)

Anula oj niestety wlasna dzialnosc to niestety nie jest bulka z maslem, a nasze panstwo zusami i podatkami chce nas wykończyć i sprawic byśmy osiwieli przed 30tka hehe, normalnie tak jak kiedys widziałam na demotywatorze na obrazku policje goniaca goscia w samych gaciach i napisach „stoj bo rzad chce jeszcze twoje gacie” i to by się zgadzalo.:-D

Ja tez bym chciala wlasna firme mieć i mieć gdzies te wszystkie rozmowy i być sobie szefem (wreszcie bym miala szefa na poziomie hehe żarcik), ale to nie jest takie proste.:tak:

Julia wykorzystuj meza kochana;-)

Missiiss super, ze udalo się zapisac na połówkowe kochana, a lekarza wiem, z enie jest latwo znaleźć, ale wierze, ze znajdziesz takiego, który otoczy Ciebie wlasciwa opieka. A odnośnie bylego lekarza to szkoda slow.. chlop dzieciuch i tyle.. nie umie się przyznac do bledu i to go kiedys zgubi niestety
Ja tez jestem za naszym małym gronem, uwielbiam wszystkie i mi tu dobrze:-)

Aschlee kochana będę zaciskac kciuki za Twój test ;-)

Missiiss kochana i ja czekam na fotke, a chodakowskiej tez nie trawie, dla mnie to ona za malo kobieca, figura jak u faceta troglodyty:-D
A co do cwiczen to ide robic tance brzucha dla mojego :-D

Widze kochane, ze tu wieczorek i pogaduchy fajne były i mnie ominęły, ale z przyjaciolka na babskim wieczorku bylam przy drinku martini heheh, musiałam się wyluzowac, a mój M lubi jak wracam z takich wieczorkow hehe, bo wie co będzie po nich ha!:-D

Odnośnie pracy to zobacyzmy, jutro nigdzie nie jade i mam dosc powoli tych rozmow, jeszcze troche i spakuje M i siebie i wroce za ocean jak się wkurze.

A tak poza tym to dzis chodzi za mna nowy utwor Maroon5
O ten
https://www.youtube.com/watch?v=09R8_2nJtjg

Na mój slub tez mogą przyjechac haha:-D

Buziaki:-)

pierwsze śniegi za płoty.
Wychodze z pracy a tam auto zasypane. Dojeżdzam do chaty a tu na podwórzu biało.
lux, - tzn że @ przyszla? Szkoda

Widze ze Chodakowska byla tu na tapexie. Wg mnie jest bardzo przecietnej urody, nic wyjatkowego. Jedynie co jej zazdroszczę to ten brzuszek. Ja jestem szczupła teraz niecałe 56kg bna 170cm ale jak sie traci 6kg po operacji w kilka dni to pózniej takie cos zostaje na brzuszku. Niby troszke tluszczu ale to nie plaski umiesniony brzuch tylko faldka skory i resztka tluszczu.
ja ogolnie w tych celebrytach to sie nie lapke. Nie mam czasu sledzic co sie dzieje w ich swiecie.
Aj dzis napisalam kolezance M z fb z drugiego konca Polski zeby tyle z nim nie nadawala bo on musi miec czas na swoje problemy a nie jej. Pozniej facet nawet nie wie co sie dzieje. Jestem ciekawa czy mu sie pozalila. Pewno zaskoczona ze ja znalam. Ale ja luknelam na monitor jak z nia pisal, zakodowalam se jej dane i foto. Kor... facet zwlekal z dzieciakiem teraz problemy a on zamiast zapytac sie jak zona sie czuje po zastrzykach to litanie przez godzine z nia pisze na fb. Facet tez ma podejmowac dexyzje vo pozniej powie ze ja wszystko se wymyslilam i on sie na to nie pisal. Gdyby ten Lub... byl blizej to bym wpadla do jej pracy i jej kudlt powyrywala.

Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry