Hej:-)
Lux no cholera nie wierze… przykro mi, ale będę zaciskac kciuki, aby się udalo szybko kochana;-)
Missiiss kochana aklimatyzuj się w domciu i korzystaj i odpoczywaj ile się da, nie ma to jak w domku
:-)
Anula oj niestety wlasna dzialnosc to niestety nie jest bulka z maslem, a nasze panstwo zusami i podatkami chce nas wykończyć i sprawic byśmy osiwieli przed 30tka hehe, normalnie tak jak kiedys widziałam na demotywatorze na obrazku policje goniaca goscia w samych gaciach i napisach „stoj bo rzad chce jeszcze twoje gacie” i to by się zgadzalo.
Ja tez bym chciala wlasna firme mieć i mieć gdzies te wszystkie rozmowy i być sobie szefem (wreszcie bym miala szefa na poziomie hehe żarcik), ale to nie jest takie proste.
Julia wykorzystuj meza kochana;-)
Missiiss super, ze udalo się zapisac na połówkowe kochana, a lekarza wiem, z enie jest latwo znaleźć, ale wierze, ze znajdziesz takiego, który otoczy Ciebie wlasciwa opieka. A odnośnie bylego lekarza to szkoda slow.. chlop dzieciuch i tyle.. nie umie się przyznac do bledu i to go kiedys zgubi niestety
Ja tez jestem za naszym małym gronem, uwielbiam wszystkie i mi tu dobrze:-)
Aschlee kochana będę zaciskac kciuki za Twój test ;-)
Missiiss kochana i ja czekam na fotke, a chodakowskiej tez nie trawie, dla mnie to ona za malo kobieca, figura jak u faceta troglodyty

A co do cwiczen to ide robic tance brzucha dla mojego
Widze kochane, ze tu wieczorek i pogaduchy fajne były i mnie ominęły, ale z przyjaciolka na babskim wieczorku bylam przy drinku martini heheh, musiałam się wyluzowac, a mój M lubi jak wracam z takich wieczorkow hehe, bo wie co będzie po nich ha!
Odnośnie pracy to zobacyzmy, jutro nigdzie nie jade i mam dosc powoli tych rozmow, jeszcze troche i spakuje M i siebie i wroce za ocean jak się wkurze.
A tak poza tym to dzis chodzi za mna nowy utwor Maroon5
O ten
https://www.youtube.com/watch?v=09R8_2nJtjg
Na mój slub tez mogą przyjechac haha
Buziaki:-)