reklama

Staraczki 2014 :)

lux: ja zawsze miałam problem z nazewnictwem pokrewieństwa w rodzinie :D Ciągle mi się mylą bratowe, szwagierki, synowe, a jak już o kuzynostwo chodzi to jedna wielka katastrofa :D Wybacz moją pomyłkę :) A teściowa to też wypaliła! Dzieci same zostawić :/ Poza tym informacje, że coś się przedłuża trzeba wcześniej wysyłać a nie jak człowiek jest już na miejscu. Faktycznie szybko idzie, ale to kolejny cykl starań, więc nie tak fajnie.

julia: i jak? kupisz ten test? :) Niby szybko te kolejne dni płodne, ale właśnie...kolejne. Kolejne gdzie może wyjść, że nie ma pęcherzyka, że nie pęka, że endometrium słabe...eh

Ostatnia edycja:
reklama
Lux tesciowa to chyba nie wypal ;-)

Jula udanych zakupów

Jazza a no niezła jazda z własną firma .... ale obcykuje jeszcze ..... z uwagi na wlasnie zusy srusy .....

U nas tez popruszylo z deszczem .... czyli lipa ;-)

Haha ja wczoraj juz padlam ale widze ze rozmowa sie dalej toczyla :-D takie wieczorne spedy sa the best ;-):-P to co by bylo na zywo haha ;-)

Anulcia
Nie jeczaly te duchy twojemu mlodemu w nocy??hahahaha :-D;-)

JULCIA
Tylko od razu mowie jak nie cwiczylas wczesniej tych miesni to moze byc na zajatrzu ciezko ;-) fajnie ze mloda daje pognic w lozeczku :-) moj to szalu zaraz dostaje i lata po calym wyrze.

Jazza
Haha noppisalas o tym rzadzie i gaciach haha pamietam ze padlam wtedy ze smiechu:-) haha szef na poziomie :-D ale taka prawda ;-)
No o chodakowskiej to chyba mozna pisac i pisac dla mnie wysuszona na wior i twarz jak kunica :-P bbbbrrr
Mam nadzieje ze tance brzucha wyszly elegancko ;-)fajna nutka!!

Jolasiu
Ale fajnie bialo :-) brzucha to chodakowskiej kompletnie nie zazdroszcze ale to kwestia gustu jak juz wczesniej pisalam.:-)

Jugoslawa
Tak z twoja pamiecia wsio ok :-D dziekuje :* &&& za nowy cykl ciesze sie ze juz brzuszek nie boli i sie lepiej czujesz:-)

Julcia
No wczoraj nalicxylam 3 litry... dzis niecale pol narazie ale sie dobrze zaczelo. O fuvck zapomnialam o antybiotyku :O

Aschlee
Dasz fotke :-) ja tak lubie bladzioszki :-D &&&&&& craz mocniejsze!!!!

Mezu wlasnie poczul na dole brzuszka jak fajnie kopnela :-) az jesten w szoku ze juz przez brzuch ja czuc ale to pewnie dlatego ze mam malo wod.

A fotka zapomnialam ;-) dla was jak chcialyscie.

Załączniki

• 1421830480377.jpg
    1421830480377.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 64
Misss śliczny brzusio ;-) ale ci zazdroszczę ;-) ....

Duchow nie bylo ale Zasnol po 24 ... a wstal przed 8 ....

Do kolegi go zawoze dzisiaj z klasy bo dostal zaproszenie ...

Cos lewy jajnik daje o sobie znac .... trza lookac ..

Cos mi tu dziwne krzaki wskakuja .

Mam nadzieje ze nie uraze nikogo kto go nie chcial widziec jesli tak to ogromnie przepraszam!

Anulcia
Dziekuje:* boje sie tylko zebym dotrwala. Bo doswiadczenie mnie niestety nauczylo ze to ze juz 22 tc leci to nie znaczy ze z dnia na dzien moze nie pojsc cos nie tak. No ale jestem dobrej mysli ale ostroznie.
Oo to mlody zaszalal do polnocy widze :-) zawiez i odpocznij z mkiem :-)
No i jajnik niech sie tam rozkreca :-)

Miss ja myślę że nikogo nie urazisz co ty ...tozto czysta przyjemność patrzec na twoj brzucho ;-)

Noo mlody szaleje ... a mezu w pracy do 18 .... jutro ma wolne ale ja ide do pracy za to ;-) wiec tylko wieczory alee od poniedziałku mlody tydzień u babci bo bo oboje pracujemy wiec bd się dzialo ....akurat bd ten czas .... eeee dzisiaj dzień babci !

Hej hej:-)

Lux i tak trzymaj kochana! a odnosnie tesciowej to no comment... zolza i tyle

Jolasia kochana ja tez się w celebrytach nie orientuje, nie mam czasu, aby czytac , śledzić itd… jak bylam w USA to widziałam dwoje znanych i fajnie było przezyc cos takiego, ale to był przypadek, a tak to przyznam się szczerze bez bicia, ze jak np. jestem w prasowym sklepie i widze jakies osoby na okladkach to nie mam pojecia kto to.. a odnośnie tej koleżanki meza to ja tez bym się wkurzyla i wygarnęła takiej… pobiłabym ja normanie na dzien dobry.. zazdrosna jestem o swojego, bo mam o co i gdybym widziala, ze jakas mu się narzuca to bym sobie z nia porozmawiala po swojemu. Kiedys bylam w podobnej sytuacji i przyznam szczerze, ze niesamowite jest w nas to, ze za ukochanym stoimy jak lwice i tak tez potrafimy walczyc:tak:

Julia hehe no wykorzystuj kochana w jednym sensie :-D

Moniusia udanego dnia:-)

Jugoslawa będę zaciskac kciuki za Twoje pęcherzyki;-)

Aschlee ooo jest nadzieja kochana:tak:

Missiiss haha kochana tance brzucha wyszly i zakończyły się jak mialy się zakończyć pomijając fakt, ze się przewróciłam, ale tylko raz, wiec się nie liczy nie ma to jak gracja zgrabnego perszerona hahahaha ale mielismy potem polewke:-D

Oh Missiiss ale sliczny brzuszek i super, ze już ruchy mezu czuje:-D a zdjecie kochan przepiekne i w ogole nie mysl, z ekogos urazasz, to sama przyjemnosc :tak:

Anula &&& za walke z zusami i srusami ;-)

Ja dzis w domku, ale mam troche do ogarniecia. Teraz kawka i lece slac oferty heh.. no i powaznie zaczynam rozwazac wyjazd z kraju z M tam gdzie bylam.. on tam nigdy nie byl, ale wiem ze by sobie poradzil..z reszta znam tam ludzi itd..przyjaciolka tez mnie namawia.. zobaczymy..

Milego dnia:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry