reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jugoslawa nie kupilam;-) stwierdzilam ze niema sensu!
Bedzie dobrze zobaczysz:-)

Miss tak mloda jest wyrozumiala bardzo;-)
Ja tez lubie patrzec na testy ciazowe;-) mam nadzieje ze to niejakies zboczenie hehe.
Piekny brzusio kochana:*

Anula a kiedy masz jakas wizyte u gina?
To dzialajcie;-)

Jazza ehh normalnie lubie czytac opowiesci z USA;-)
A my dzialalismy, teraz czekamy na efekty ...;-) ale i tak korzystamy z sytuacji;-)
Zabierz mnie tez tam...;-)

Aschlee ale trzymasz nas w napieciu;-) teraz do gina bedziesz wbijac? A co z wynikami?
&&&&&& musi byc dobrze:-)

Kasikz to jeszcze chwila i dzidzia bedzie z toba;-)

Lux wiesz co wyliczylam ze srednio cykl mam 32dc wiec wypada to w sobote, ale tak do 34dc to najdluzej czekalam za @ ... no chyba niebylo owu to ponad 40dc...
Do tej pory jak mialam Clo to cykle z 26dc-28dc no ale teraz jesziemy naturalnie wiec dluzej to trwa...

jazza: mówisz, że ciągnie cię do wyjazdu? Heh, ja rozumiem ludzi, którzy wyjeżdżają za pracą. Nasz kraj potrafi być okrutny dla ludzi którzy są wykształceni i chcą pracować :( No i nie tylko. A jeszcze jak można wyjechać we dwójkę to super sprawa. A jak twój facet się na to zapatruje? Może znajdziesz tutaj pracę i nie będziesz musiała rozważac wyjazdu :) Trzymam kciuki:) Ja też uwielbiam słuchać opowieści odnośnie mieszkania w USA :)

lux: niczym się nie przejmuj, wiesz, że racja jest po twojej stronie :) A ona niech se gada co chce i komu chce.

aschlee: bądź dobrej myśli i odpoczywaj jak możesz. Dobrze właśnie, że lekarza masz niedługo, więc trochę lżej na serduchu.

jołasia: też doskonale rozumiem. Tak jak jazza pisze, z rodziną to najlepiej na zdjęciu się wychodzi. A co do wsparcia faceta to ja swojemu muszę jasno powiedzieć, że potrzebuje to wtedy mam, bo tak to jakaś ciemna masa w tych kwestiach :)

julia: jeśli patrzenie na testy ciążowe to zboczenie to ja też to mam :D Bo też lubię :D &&&& za efekt działania :)

ksikz: tak niewiele ci zostało :) Ale fajnie :)

Julia no jak tylko powtorze test to na pewno pojde do lekarza bo mowili ze jak tylko zobacze pozytywny test jak najszybciej mam przyjsc.Badania? Ja dalej czekam na ten cholerny antyfosfolipidowy...w poniedzialek mam wizyte u hematologa i genetyka i niby tam wszystko sie dowiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry