anula88
MAMY SIEBIE :0)
Noo prace wykonalam,podłogi wyszorowalam,w aucie posprzatalam,zakupy,tankowanie,dziecko odebralam ... teraz kawa i gazetki ... zaraz jeszcze pralke wlacze i obiad chlopakom na jutro zrobie i musze się ogarnąć . ... pazurki tere fere ... i do pracy .... no na pawia mi się zbiera .. zwłaszcza że mamy taka jedna powalona co to jej zal sciska 4 litery ze bedac na zwolnieniu pracowalam w domu a ze do jej grupy nie naleze to chciala dowalic meilowo ws. Raportu ... ha glupia zrobilam,wysłałam a ta z gębą wieksza od slonia ze co to ma byc ona juz wyslala,jednym słowem pusta kretynka .... a ze ja z tych co maja swoje zdanie i nie odpuszczaja dla dobra ogółu będzie afera .... wiec jestem juz nastawiona na wszelkie cuda .... tym bardziej ze to zastepca kiero .... kiedys pelnilam funkcje jej pomagiera i zrobilam wszystko coby tego nie robic i sie wyzywa .... ehhh ....
Dziecko się wybawilo,zadiwolone .... teraz bajke oglada .....
Aaaa zamknelam drzwi na zamek i od wejścia rolety antywłamaniowe opuscilam,moj codzienny gość z lekka mówiąc nie ma dzis wjazdu a do dzwonka nie sięga ;-) ....
Wizyte u babc przelozylam na sobotę .... nie chce mi się dzisiaj do miasta jechać ....
Jula ty nie myśl o @ bo jej nie będzie ktoś przecież musi tu rozkrecic produkcje ;-)
Miss pij pij .... ;-)
Jazza zylas juz za granicą to wiesz jakie sa realia ... ja to parowa jestem ... zaraz bym tesknila ....
Kciuki za wszystko ;-)
KasikZ lez i popisz z nami czasem .
Lux co za poryte babskoo i co jej to da ze gada ?olej tam ....
Aschle cholera ! Dopiero doczytalam .... oooo to mega trzymam kciuki az mi się paluchy spicą ! Czekamy na wiesci ....pozytywne ;-)
Jula ide do gina w poniedziałek ;-)
Dziecko się wybawilo,zadiwolone .... teraz bajke oglada .....
Aaaa zamknelam drzwi na zamek i od wejścia rolety antywłamaniowe opuscilam,moj codzienny gość z lekka mówiąc nie ma dzis wjazdu a do dzwonka nie sięga ;-) ....
Wizyte u babc przelozylam na sobotę .... nie chce mi się dzisiaj do miasta jechać ....
Jula ty nie myśl o @ bo jej nie będzie ktoś przecież musi tu rozkrecic produkcje ;-)
Miss pij pij .... ;-)
Jazza zylas juz za granicą to wiesz jakie sa realia ... ja to parowa jestem ... zaraz bym tesknila ....
Kciuki za wszystko ;-)
KasikZ lez i popisz z nami czasem .
Lux co za poryte babskoo i co jej to da ze gada ?olej tam ....
Aschle cholera ! Dopiero doczytalam .... oooo to mega trzymam kciuki az mi się paluchy spicą ! Czekamy na wiesci ....pozytywne ;-)
Jula ide do gina w poniedziałek ;-)
, a z ta tesknota to zawsze jest, ale mozna sie przyzwyczaic, jeszcze zalezy jaki mamy kontakt z rodzinca, ja tylko za tata tesknilam