reklama

Staraczki 2014 :)

Przepraszam ze dopiero teraz....po prostu nie mam sily do zycia
Bez lekow nie mam szans urodzic zdrowego dziecka ani nawet donosic ciazy :( leki nierefundowane.W ciagu jednego dnia wszystko jeblo w gruzach.Nie wiem co dalej bedzie...

reklama
Julia cisnienie podwyzszone ale na razie ujdzie zostawili mnie na noc pod kroplowka zeby obnozyc cisnienie i sprawdzic co bedzie sie dzialo.W nocy zaczelam krwawic...uslyszalam przykro mi nic nie dalo sie zrobic.Do lekarki juz nie musze jechac bo dzwonili do niej i o wszystkim mnie poinformowali.Musze isc na wizyte do kardiologa i zrobic przeswietlenie klatki piersiowej.Dzis mialam podjechac tylko pobrac kolejne 6 ampulek krwi na kolejne badania:(
Dzisiaj juz mialam kupic lek w przeliczeniu na zl zaplacilam 120zl za jedno opakowanie oczywiscie

Lux co sie dzieje sama nie wiem dzis pobierali kolejne ampulki zeby sprawdzac dokladnie wszystko.

Na pewno jest juz stwierdzony zespol antyfosfolipidowy,teraz jeszcze beda sprawdzali trabofilie bo podobno do tego lekarka sie przyczepila i na pewno potwierdzona jest hiperhomocysteinemia.Co jeszcze beda sprawdzac nie wiem mam czekac na wyniki i wtedy wszystko mi wyjasnia.

Powiedziala ze homocysteina jest bardzo podwyzszona i musze sprawdzic co sie dzieje u kardiologa bo niby z zagrozeniem zdrowia chodzilo o to ze tak duzy jej poziom u osob mlodych moze wywolywac zawal badz udar.

Ostatnia edycja:
Aschlee a skad takie rzeczy sie biora? Jak masz juz corke? A tej ostatniej choroby to nigdy nieslyszalam:/

Lux za M ciagnie sie cos od paru lat...niestety dzis przyniosl nieciekawe wiesci i jestesmy zmartwieni:-(

Ostatnia edycja:
reklama
To samo zapytalam to powiedziala ze powinnam Bogu dziekowac ze to dziecko mam i ze jest zdrowe.Teraz bez lekow moge ryzykowac ale nikt nie da mi gwarancji ze ciagle nie bede tracic ciaz z tego powodu.Homocysteine musze uredukowac bo konsekwencje moga byc powazne jak to stwierdzila lekatka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry