reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Julia bo dziecko moge miec a nie musze.Juz to bi raz slyszalam i boje sie ze jak kilka razy jeszcze to uslysze to ktos dostanie w pysk...
Julcia nie umiem myslec o sobie,jakos na razie stracilam wene do wszystkiego.Mam ochote sie schlac i zapomniec.A potem usiasc i obmyslac plan jak walczyc o moje Marzenie

Aschle
:-( nie wiem co napisac... odsapnij wylacz sie na chwile by dac sobie dojsc do siebie i pozniej moze cos przyjdzie do glowy jak pisalas. Czasem jak juz czlowiek opada z sil to przychodzi ta wazna mysl, to slonko. Wiem ze teraz Cie nic nie pocieszy wiec nawet nie probuje... odpocznijbo to ci teraz najbardziej potrzebne...

Jezeli masz rodzine w pl ja bym za jakis czas wziela wszystkie wyniki zarejestrowala sie do jakiegos madrego lekarza w pl i uzyskala od niego opinii. Byc moze tu udaloby sie uzyskac refundacje. Ale to plan na zas nie na teraz. Odpocznij przemyslcie to razem z m a my trzymamy tu za was mocne &&&

Ostatnia edycja:
moniusia: no do soboty trochę czasu jest...może w piątek zrobisz? :D :D :D

lux: no niezły agent z tego twojego chłopa :D Oni chyba myślą, że my tak jak oni mało rzeczy zauważamy :) A my baby jesteśmy sprytne i spostrzegawcze :D

jołasia: faktycznie coś musi w tym być, że pomimo podcięcia nadal się łamią. Może leki, one na wszystko pewnie wpływają. Asymetryczne fryzurki są ładne :) Ja też lubię mieszany rosół :)

julia: hormony do zbadania to są drogie okropnie :/ Czasem laboratoria mają promocyjne pakiety na to. Mam nadzieję, że jakoś wszystko sie poprawi z tą sytuacją u was i te problemy z przeszłości jakoś ucichną.

aschlee: tulam... Nie ma słów, które mogą cię teraz pocieszyć czy przynieść ulgę. Musisz sie spróbować po prostu zresetować.I tak jak piszesz potem przystąpić do obmyślania co dalej. I też myślę, że warto sprawdzić co w PL o tym sądzą. Poza tym kochana, jesli przeszkodą sa pieniądze to da sie to pokonać. Trudne to będzie, ale się da. Wiem jak to brzmi, ale musisz wiedzieć, że jest tu nadzieja. Wszystko będzie dobrze. Tulam.

Mam humor do dupy :( żal mi Asch :( Jugosława-no w ogole jest genialny. Tyle razy mówię mu: zamykaj ketchup i nie kładz do go góry nogami. Mogę mówić jak do ściany. Byłam rano od ketchupu i taka eskę mu napisałam, że w pięty mu poszło.

Aschlee po cichu wierze ze znajdziesz plan na dalsza droge do marzenia!
A moze pomysl o odwiedzinach w polsce, znalesc dobrego lekarza, dac mu dokumenty, i dogadac sie ze ktos z rodziny przychodzilby po recepty...
Odpocznij...

Z checia bym Wam napisala co sie dzieje ale to zbyt powazna sprawa by pisac na otwartym watku...:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry