Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lux: ja prolaktynę też badam systematycznie. Czasem na początku cyklu, czasem razem z progesteronem w drugiej części cyklu. Mnie lekarz mówił, że poziom prl jest względnie stały podczas cyklu, nieznacznie wyższy w II fazie. Wiem natomiast, że ważne jest, żeby rano iść na badania, bo wtedy najbardziej stały poziom jest. Ona się w ciągu dnia zmienia.
Aschle jestem tego samego zdania co Jula ...Jest plan,wiadomo co jest nie tak ... a sily do walki przyjda i będzie nagroda .... odpoczywaj teraz kochana ....
Aschlee, Bosz.. musisz być silna.. masz jedno szczęście już, uważaj na siebie teraz, a jeszcze jedno szczęście w końcu przyjdzie.. :* i nie słuchaj się tylko jednego lekarza kochana to taka moja rada z autopsji rodziny :*
lux, ja też badałam 4dc
Jestem happy, bo mam pierwszą klientkę na moją suknię ślubną, mam nadzieję, że się skusi trochę grosza wpadnie akurat na prąd będzie na budowę Teraz usiadłam do mgr, wenę mam, a jutro idę się pokuć, muszę w końcu się podnieść wcześniej bo na ft3 i ft4 się dłużej coś czeka.. właśnie do dziewczyn, które się orientują - chcę zrobić tsh (miałam ponad normę) czyli muszę zrobić ft3 i ft4 czy wystarczy ft4, bo różnie piszą?