reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aschlee po malu budujecie sobie plan , ciesze sie ! Zobaczysz doczekasz sie malego cudu;-)
Wiesz juz z czym walczysz a to najwazniejsze!

Ja jeszcze troche i pakuje mala do tesciowej na nocke a ja do pracy lece...

lux: ja prolaktynę też badam systematycznie. Czasem na początku cyklu, czasem razem z progesteronem w drugiej części cyklu. Mnie lekarz mówił, że poziom prl jest względnie stały podczas cyklu, nieznacznie wyższy w II fazie. Wiem natomiast, że ważne jest, żeby rano iść na badania, bo wtedy najbardziej stały poziom jest. Ona się w ciągu dnia zmienia.

julia: spokojnej nocki w pracy :)

Aschlee, Bosz.. musisz być silna.. masz jedno szczęście już, uważaj na siebie teraz, a jeszcze jedno szczęście w końcu przyjdzie.. :* i nie słuchaj się tylko jednego lekarza kochana to taka moja rada z autopsji rodziny :*

lux, ja też badałam 4dc :)

Jestem happy, bo mam pierwszą klientkę na moją suknię ślubną, mam nadzieję, że się skusi ;) trochę grosza wpadnie ;) akurat na prąd będzie na budowę ;) Teraz usiadłam do mgr, wenę mam, a jutro idę się pokuć, muszę w końcu się podnieść wcześniej :P bo na ft3 i ft4 się dłużej coś czeka.. właśnie do dziewczyn, które się orientują - chcę zrobić tsh (miałam ponad normę) czyli muszę zrobić ft3 i ft4 czy wystarczy ft4, bo różnie piszą?

Ostatnia edycja:
Anula a ty w nocy sie nieobijaj tylko dzialaj;-)

Moniusia no co ty? Kurde jakbym chciala zeby moja sie sprzedala;-)

Dziewczyny w piatek mam 5 dc to jakie sobie badania moge zrobic?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry