reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej:-)

Julia a to wredna @, ale będę zaciskac kciuki, aby szybko poszla i bys mogla zaczac nowy cykl kochana:tak:

Jugoslawa haha kochana no do mnie to co napisałaś odnośnie mojego imienia pasuje jak ulal, zawsze bylam silna psychicznie i uwielbiam prace z ludzmi, no i zazwyczaj to ciezko za mna nadgonic, bo szybka jestem, mala, bo niecale 160 cm wzrostu, ale za to szybka i zadziorna hehe. No i jeszcze nie napisali tego, ale zawsze pcham się tam gdzie ciezko, nigdy tam gdzie latwo:-D. A co do mieszkania w domu to my mieszkamy, M to Warszawiak, ale się przeprowadzil do mnie i powiem, ze uwielbiam przestrzen, w mieszkaniu bym się czula malutka i dusiłabym się, ale dom to studnia bez dna, bo ciagle cos trzeba zrobic, ostatnio zrobiliśmy dach i komin, potem terma, teraz drzwi wejściowe przydaloby się wymienic i tak ciagle heh;-)

Joasia zdrowka dla Ciebie:tak:

Anula kochana wstalam szybko, ale przyznam, ze jak widziałam, ze za oknem ciemno, zimno i patrzyłam na mojego M slodko śpiącego to miałam ochote wrócić do wyra jak babcie kocham haha, ale za to w autobusie na mnicha kimałam. Działajcie działajcie niech wiory leca haha:-D

Lux uuuu oby oko Twojego m szybko się goilo, mój ojciec kiedys przez pospiechwsadzil sobie patyk w oko i trzeba było jechac na ostry dyżur, a tam mu zszywali to oko, normalnie az mi dreszcze przechodzily, bo jakbym to ja widziala igle zblizajaca się do mojego oka to skopałabym lekarza i zwiala z fotela w tym zielonym wdzianku z golym tylkiem hehe, nosze soczewki kontaktowe i wkladam je sobie bez problemu dzien w dzien, ale widok igly która zbliza się do oka to koszmar dla mnie:eek:

Aschlee dobrze, ze się odezwałaś kochana… nie wiem co powiedziec, ale przytulam najmocniej jak można i powiem Ci, ze będę zaciskac za Ciebie najmocniejsze kciuki. Wiem, ze teraz nic Ciebie nie pocieszy, wiem i rozumiem, ale wierze, ze znajdziesz droge do swojego szczęścia, a Twój M i corcia będą dla Ciebie wsparciem największym i my tu wszystkie tez :*

Julia kochana mam nadzieje, ze te problemy z przeszłości szybko się rozwiaza, niestety takie rzeczy ida za człowiekiem i potrafia krwi napsuc, dokladnie to rozumiem, bo wiem jak niektóre wspomnienia potrafia zmienic człowieka i wracac...

Moniusia no to kciuki za sprzedaz sukni i za mgr;-)

Joasia kochana ja chętnie dowiem się jak się takie ciasto patelka robi, bo mi smakowicie zabrzmiało:-) poprosze przepis :-)

A co do słodyczy to ja dzis wyjatkowo nie mam na nie ochoty, ale za to miałam na sok z czarnej porzeczki hehe:-), wczoraj pojadlam faworkow, ale jak moi sie rzucili to wciagneli sporo, jeszcze troszke zostalo ;-)no i czekam sobie niecierpliwie na tlusty czwartek hehe aby sie paczkow najesc bez zadnej krepacji, a potem na moje urodziny i torta jakiegos haha

Hmmm a ja sie dowiedzialam od kolezanki, ze te mleka ktore kupujemy w kartonie to nie maja wapnia WTF:szok:, ona jest na diecie cukrzycowej itd i przez przypadek dowiedziala sie o tym i mowi, ze w sklepie przejrzala wszystkie kartonowe mleka i tylko jedno mialo wapn, a dokladnie wypasione z mlekowity, ale tez nie kazde, bo jedno jest w szerszym kartonie, a drugie w wezszym i jedno z tych ma wapn, ale nie pamietam ktore, normalnie jaja :szok:, no ale w dzisiejszym zabieganym swoecie nie mamy czasu na czytanie skladu i stad takie chwyty...

No pierwszy dzien w pracy za mna, nie bylo zle, ale roboty tyle, ze caly dzien sie szkolilam, jutro tez bede i chyba od srody bede juz sama, no i teraz wiem, ze to dosc samodzielne stanowisko, narazie jestem zadowolona :-D, ale i tak na spokojnie zamierzam szukac czegos, a jak znajde to fajnie, ale ciesze jak sie glupia, ze mam ta prace i jest odpowiedzialna i jest co robic, a to lubie najbardziej hehe ;-)
Jak sie tam ogarne to bede i z pracy do Was zagladac kochane, bo dzis to dopiero wieczorem znalazlam czas.

Dobrej nocy :-)

Dzień dobry
jakos przetrwalam prace. Nos zatkany.

Jajniki zaczely kluc. Moze to i dobrze. Dla mnie to dziwne bo nie pamietam bym tak kiedykolwiek miala.
Milego dnia.

Dzień dobry ;-)
Ale mam mula,deszcz pada ....
Wczoraj bylo przytulanko .... ciekawe czy efekty jakieś beda .... mezu wczoraj stwierdził ze on jest nie sprawny a ja pytam w jakim sensie ....a ten ze bezplodny ...grr no wziąć i udusic ... plan jest taki ze jak teraz się nie uda to pójdzie na badania ....

Lux co dobrego dzisiaj pichcisz ?

Jazza miłego szkolenia ;-)

Jolasia chyba ovulka nadciąga ;-) do dziela ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry