reklama

Staraczki 2014 :)

anula: niezły termin @ :D Musi się w końcu coś ruszyć w tym roku u nas, bo na razie stagnacja :) Tak więc, jestem dobrej myśli. Statystyka się ponoć nie myli :D

moniusia: wredna @, ale tak jak mówisz, że boli mniej jak się wie dlaczego. Ja mam podobnie. Dużo gorzej znosiłam jedną kreskę na teście jak nie wiedziałam co jest grane, teraz jak wiem, że mam kłopot z owulacją to jest jakoś lżej. A jak klientka na suknię? Coś się wyklarowało?

julka: witaj, fajnie, że wpadłaś. &&&& za cykl :)

jołasia: a to pies :D Z drugiej strony możesz go nauczyć, żeby mordował lekko to można jeszcze rosołek gotować na drobiu sąsiadów :P Przyjemnej wizyty w fryzjera :D

reklama
Jazza to prawda dom wiele pieniedzy potrzebuje...widze po naszym ...

Anula ale wymyslil...ale z drugiej strony dobrze ze sam zdeklarowal ze pojdzie na badania to bardzo duzo;-)
Ja kiedys przy okazji popytam ze jakby trzeba bylo czy by poszedl?!! Hmm watpie;-)

Ja tez niemoge sie mojego torta urodzinowego doczekac;-)

Jugoslawa jakos minela ale zakwasy zaczely mi sie po silce robic:/

U nas w nocy zaczelo pieknie padad snieg rano juz pare centymetrow i co? Wstaje po 14 a tam sniegu sladowe ilosci bo na plusie jest:/

Julka witamy;-)

Ja wstalam ale i tak czuje sie jakbym niespala hehe

Jolasia to może juz jesteś po ovu ....

Lux milej pracy ja juz na szczęście jestem po ...

Jula u mnie pada ... ale deszcz od rana .... mula mam konkretnego ....poszla bym spac najchętniej .... no ale ogarnąć musze rezydencje hehe bo nie mam ludzi od tego ;-)

Miss jak tam robaczku ?

Noo a co do sraran ...mezu walczy,mowi ze teraz to non stop az mi się odechce ... akurat taki tydzień ... bo dziś 14dc ... no prezencik bylby fajowski na Walentynki ... no ale pomarzyc sobie moZna ....

I po fryzjerze.
W pracy jak bylam to w nocy tez snieg padal a rano deszcz. W damskiej toalecie jest dobre lustro i światło. Strzele swetfocie, moze japke zaslonie i wstawie. 40min ciecia.

Co do psa. On chyba wie ze do sasiada nie ma wstepu wiec za ogrodzenie nie wchodzi. Teraz zjadl pol drozdzowej bolki z kremem smietanowym i poszedl spac.klade sie, odpoczne troche.

Aschle a co u Ciebie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry