reklama

Staraczki 2014 :)

Dzwonilam do gina zeby zapytac sie co dalej robic powiedzial ze musze zwalczyc homocysteinemie bo to czesty powod strat no id niebezpieczne dla zdrowia tym bardziej ze wie ze serce mnie boli czasem no i to cisnienie.Potem bedziemy myslec co dalej.Powiedzieli mi ze dzis pobrali probke do sprawdzenia jeszcze raz zespolu antyfosfolipidowego i trombofilii wyniki beda do dwoch tygodni.Na razie priorytetem jest ta cholerna homocysteina bo z takim wynikiem nie ma nawet mowy zeby bylo dobrze

reklama
julia: są sprawy, których się nie porusza na takim forum, to zrozumiałe :)

aschlee: wszystko powoli, małymi kroczkami. Nie ma co się spieszyć z niczym bo tu stawką jest twoje zdrowie, a nawet życie. Grunt, że cię zdiagnozowali i zaczynają leczyć. Zobaczysz, ani się obejrzysz i wszystko będzie dobrze.

No to Aschle zeczywiscie ciezko. Na twoim miejscu sprobowala bym lekarza w PL moze tu leki beda refundowane. Jezeli by tak bylo to zawsze rodzina moze Ci leki zalatwaic i przysylac, oczywiscie jezeli to wyjdzie taniej. Nie to zebym byla wredna, czy co ale na Twoim miejscu cieszyla bym sie teraz rodzina i probowala znalezc dobre stony sytacji. Moze wtedy rodzina Cie bardziej wesprze a wtenczas bedzie Ci lzej podczas leczenia.

Fryzjer zamowiony na jutro. W poludnie. Budzik nastawie, wstane o 11. Dzis kupilam syrop z prawoslazu, herbatke z lipy i imbiru. Leczenia ciag dalszy.

lux: żołądek oszalał? W jakim sensie: głodna ciągle jesteś czy masz jakieś rewelacje? Nie bój się prolaktyny, akurat to można łatwo zbić :) Nie ma co się na zapas stresować :)

jołasia: ja mogę polecić rozgrzewającą czarną herbatę z dodatkiem świeżego imbiru, pomarańczy, goździków i soku malinowego. Rozgrzewa, że ho ho :) Ja się faszeruje witaminą C, bo coś zmarzłam chyba i nie chcę, żeby mnie rozłożyło.

reklama
lux: eee to ta łagodniejsza forma żołądkowych szaleństw :D Prolaktyna ponoć skacze jak się dzień wcześniej seksik uprawiało, więc trzeba uważać :D Zresztą to skacze od każdego wysiłku pewnie :)

jołasia: oo dzięki za wskazówkę z tym śluzem i nadmiarem witaminy C. Mam chyba nawet gdzie taki syrop, albo len popiję trochę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry