reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka kochana nie zapomnialam o nikim.... ale faktycznie malo ostatnio tutaj pisze.... ostatnio mam wiecej dyzurow, przychodze padnieta i nie mam na nic sil... dzis tez jestem po dniowke ale jakos dalam rade wejsc... ogladalam sobie moj serial i wpadlam do was by zobaczyc co tam slychac.... a cio stesknilas sie zamna ze mowisz ze malo sie odzywam i ze zapomnialam o tobie? :-D

reklama
Dziewczyny czy robiła któraś z Was badania na cytomegalię? Bo od Bratowej się dowiedziałam że to paskudztwo przechodzi bezobjawowo a jest bardzo niebezpieczne dla kobiet w ciąży i karmiących

Oluś i wyszło Ci że przechodziłaś cytomegalię?

patrzyłam ceny
np różyczka w warszawie oba Ig po 58zł, Lublin po 25zł niezła przebitka... oba w Luxmedzie, tylko to są inne grupy finansowe [czy jakoś tak]. Za dwa tyg 15-16.02 będę w Lbn to zrobię tam badania, nie chcę aż tyle przepłacać.... a przez dwa tyg nic się nie stanie ;)

Olusia liczby nic mi nie mówią niestety, po prostu nie słyszałam wcześniej o tej chorobie i ciekawa jestem czy często występuje i czy jeśli kobieta się stara o dziecko a jej nie przechodziła to czy musi się szczepić. Jestem trochę panikara przez te dwie straty i wolę mieć sprawdzone różne teorie :)

Dobranoc :)

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana :tak:

dziś muszę iść do pracy na 6, więc pobudka o 4.30 :-(
kolejna noc tak se przespana :-( eh kiedy ja się w końcu wyśpię :-(

karla witaj :tak:

życzę udanego dnia :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć