Hej dziewczynkiiii
Blair, zrób sobie te wyniki. To bardzo ważne. Ja miałam podejrzenie cytomegalii w ciąży z Pawłem, to był dramat. Ostatecznie dopiero po urodzeniu się okazało, że jednak musiałam przejść cyto przed samą ciążą bo młody miał bardzo dużo przeciwciał we krwi.
A jeśli chodzi o Toxoplazmoze, to teraz mi się przypomniało że miałam kiedyś koleżankę, która kilka razy poroniła, wszystkie badania niby wychodziły w normie teoretycznie powinna każdą z tych ciąż donosić. Już na samym końcu zrobili jej badania na Cyto i Toxo i wyszło ,że ma właśnie Toxoplazmoze, a ona uniemożliwia urodzenie zdrowego dziecka, dlatego ciąża za każdym razem była poroniona. Dziewczyny Do badań!!!
Ja z nowym nastawieniem dzień zaczynam. Zaraz idę po raz kolejny oddać krew na hormony żeby na jutro były jak świeże bułeczki dla pana doktora

nie wiem nawet może powinnam zrobić jeszcze jakieś oprócz LH, FSH, Estradiolu. Macie jakieś pomysły na 12 dc ??
Humor lepszy, bo co załamywanie się nic nie pomoże niestety.
Mój Szymon wczoraj tak mnie przytulał i szeptał, że będziemy czekać na naszą kolej w kwestii fasolinki. Słodziak!
Karla witaj

napisz coś o Sobie
Miłego dnia!